Florin Moldovan, către Daniel Suciu: “Nu mai bine îl întrebi pe șefu’ tău dacă a vorbit cu lelea Floare?”

Consilierul județean PNL, Florin Moldovan, i-a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, deputatului PSD, Daniel Suciu. Replica vine după ce Daniel Suciu l-a ironizat pe Klaus Iohannis, după declarațiile președintelui privind golful.
 
“Atunci când nu doarme și nici nu e pe modul avion, băiatul nostru din Micești încearcă din răsputeri să ne arate tuturor că este la zi cu toate întâmplările cotidiene. Astfel, într-o încercare de a ridiculiza declarația Președintelui Klaus Iohannis, al nostru deputat face un vlog despre faptul că până și “lelea Floare” e sătulă de golf… Ce uită Daniel al nostru este că însuși șeful lui – Emil-Radu Moldovan, într-un moment de reflexie proprie și personală, a propus înființarea secției de GOLF în cadrul clubului Gloria 2018, iar asta destul de recent, mai precis în iunie 2021….
Așadar, nu mai bine îl întrebi pe șefu’ tău dacă a vorbit cu lelea Floare și ce anume a vorbit dacă tot a băgat GOLFUL ca fiind o necesitate a clubului Gloria 2018?”, a scris Florin Moldovan, care a atașat un proiect de hotărâre al Consiliului Județean, privind introducerea golfului la ramurile sportive ale Clubului Gloria.
 
 

Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *