Daniel Suciu: ,,Domnule Președinte… e un pic de bai cu matale”

Într-o postare recentă, Daniel Suciu și-a transmis gândurile despre îndemnul președintelui Klaus Iohanis să joace golf. El a scris:

,,Nu știam ce ne lipsește ca să fim fericiți! Încovoiați de prețuri, facturi și pandemie, soluția a venit de la însuși președintele…golful! Să ne apucăm de golf! Avem o vorbă-n Ardeal care se potrivește de minune: baroane, e un pic de bai cu dumneata! Hai cu schiul, că de golf până și lelea Floarea e sătulă!”

Acesta a și filmat și a postat un videoclip în care transmite niște cuvinte de suflet:

,,Acesta nu este un teren de golf, ci sapa. Domnule Președinte… e un pic de bai cu matale când sporturile românilor sunt luptele greco-romane cu kilowatul, aruncatul cu prăjina peste prețuri, aruncarea cu ciocanul peste rate și dublu ori 100 mc de gaz. Dumneata vii și ne spui că nu este deloc exclusivist să ne aruncăm cu lelea Florea, cu badea Vasile împreună la noi țară, să jucăm golf. Domnule președinte, cu Cîțu ne-am lămurit. Că are o mare problemă cu echipa câștigătoare și cu țara în general, dar dumneata așteptând iarna și schiul chiar n-ai altceva mai bun de făcut? Îi o vorbă la noi în Ardeal: Nu mergem la golf, dar așa tare te-am vrea dus de acolo de la Cotroceni. Doamne ajută și nu al golf!”, a spus Daniel Suciu.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *