Via Transilvanica. Borne mai rezistente pe traseu, cu fundații de la M.I.S Grup (FOTO)

140 de fundații vor fi amplasate la bornele kilometrice din Hunedoara, ale traseului Via Transilvanica. Fundațiile au fost realizate de M.I.S Grup
 
“Chiar dacă bornele din andezit sunt făcute să reziste în timp (și au o șansă foarte bună să fie așa), ne-am dat seama că au nevoie și de un bun fundament. Cum de fapt are nevoie și o statuie de un soclu, o casă de o fundație sau un sfârșit de un început. Multe am învățat în ultimii patru ani de când lucrăm la viatransilvanica. Am realizat că una-i să plantezi un copac și cu totul alta e să plantezi o bornă. În acest timp, am avut nevoie de inovație și nu ne-am împotrivit valului. Am îmbunătățit procesul de la an la an. Și nu am fost singuri în asta, bineînțeles. Săptămâna aceasta am transportat către județul Hunedoara, 140 de fundații precum cele din imagini, care să fie amplasate acolo unde vor veni puse bornele kilometrice. Partenerul nostru de calitate care a contribuit la conceperea și fabricarea acestor fundații care să ofere un loc stabil unde borna să poată sta, este M.I.S Grup”, a transmis Via Transilvanica.
 
“Fundații fabricate în județul Bistrița-Năsăud, unde este casa noastră, este deja ca și cum o mică parte din Bistrița-Năsăud este și în Hunedoara și de fapt în toată țară, asta dacă ne mai întrebam cum unește Via Transilvanica toate comunitățile de-a lungul drumului. Săptămâna viitoare vom transporta bornele pentru județul Hunedoara, le vom preda fiecărei comunități în parte, împreună cu un “caiet tehnic” de bune practici! Începe ultimul asalt, fiți pe fază! Nu uitați că vrem să lansăm Via Transilvanica în data de 2 iulie. Dar până atunci mai avem treabă”, au transmis reprezentanții Via Transilvanica.
 

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *