Un tânăr din Sângeorz-Băi a dezvoltat o rețea socială bazată pe gaming și blockchain, evaluată la 155 de milioane de dolari

O nouă reţea de socializare, TOKHIT, bazată pe NFT şi pe tehnologia Blockchain, dezvoltată de doi români, a fost evaluată la peste 150 de milioane de dolari. Unul dintre fondatori este Andrei Ureche, un tânăr din Sângeorz-Băi.

“TOKHIT este un proiect care revoluţionează şi inovează prin faptul că este prima reţea de socializare care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ şi la un cost foarte mic. Proiectul a fost evaluat iniţial la 3 milioane de euro și a ajuns la peste 155 de milioane de dolari, în câteva luni, fiind dezvoltat de doi antreprenori cu experienţă vastă în mediul de afaceri şi e dedicat industriei creative, artiştilor, influencerilor şi profesioniştilor din domenii variate”, se arată într-un comunicat al fondatorilor.

„O nouă eră a comunicării, mult mai accesibilă și mai creativă pentru creatorii de conținut, branduri sau utilizatorii de Social Media, asta urmează prin lansarea TOKHIT. Încercăm să ascultăm nevoile publicului, așa că vom oferi, prin această platformă, un algoritm care nu impune limitări, într-o rețea socială fără publicitate. Democratizăm accesul la resurse, dăm puterea înapoi utilizatorilor. Îi vom răsplăti pentru creativitate, le vom da toate instrumentele pentru a se exprima, pentru a se distra, pentru a comunica. TOKHIT va fi o schimbare de perspectivă atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru branduri, care vor avea ocazia să interacționeze cu publicul lor într-un mod mai creativ ca niciodată”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), fondatorul proiectului.

Proiectul TOKHIT a fost primit cu deschidere pe piaţă, iar evaluarea iniţială a dovedit acest lucru prin succesul din faza de Seed Funding, o etapă specifică proiectelor de blockchain, care permite contribuţia financiară a celor interesaţi. Iniţiatorii proiectului TOKHIT sunt încrezători că vor deschide noi oportunităţi pentru creatorii de conţinut.

Reevaluat prin metoda Venture Capital de tip Pre-Money la 155 milioane de dolari, TOKHIT este unul dintre cele mai așteptate produse digitale ale momentului. Aflat în faza de pre-sale, TOKHIT a convins o mulțime de investitori de pe toate continentele să profite de șansa de a cumpăra tokens HITT ca o oportunitate extraordinară de investiție. Zeci dintre ei au avut parte de o experiență unică în Dubai, în luna septembrie 2021, în cadrul unui eveniment exclusivist, unde i-au cunoscut pe antreprenorii Andrei Ureche și Cristian Voaideș, și au petrecut timp cu sute de influenceri din întreaga lume, veniți să afle mai multe despre TOKHIT, rețeaua socială a viitorului. La acest eveniment s-a comunicat și data oficială de lansare a aplicației: 22.02.2022.

Pentru cei interesaţi sau doar curioşi, au început deja înscrierile în comunitatea TOKHIT. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informaţiile necesare şi vor putea deveni, astfel, parte a comunităţii exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală şi vor putea interacţiona cu alţi utilizatori.

 


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *