Un gest frumos de Dragobete. Echipa Keep Focus a împărțit flori (FOTO)

În data de 24 februarie 2021, de Dragobete, noi, câțiva membri ai redacției Keep Focus, am vrut să transmitem dragoste celor din jur, concentrându-ne în special pe iubirea de sine, absolut necesară fiecărui om. Am oferit flori cu mesaj, fiecare dintre ele fiind însoțite de câte un zâmbet, o speranță, un gând bun. A fost cu siguranță ocazia perfectă să ne cunoaștem mai bine, să încercăm lucruri noi și, în același timp, să aducem fericire în sufletele celorlalți printr-un gest simplu.

Din ziua în care am aflat de acest eveniment mi s-a părut o idee foarte bună, dar trebuie să recunosc că am fost destul de timidă la început și nu știam cum mă voi descurca. Deși nu am pornit cu cea mai dezinvoltă atitudine, încă de când m-am întâlnit cu ceilalți tineri din redacție, am câștigat ceva încredere și perspectivă. Văzându-i pe toți atât de încântați am început și eu să împrumut acea energie pozitivă, așa că am continuat ziua cu mult entuziasm.

Fiecare persoană s-a bucurat în clipa în care a primit floarea. Unii au început scurte conversații, alții au preferat să zâmbească și să își continue drumul, dar fiecare a apreciat în felul său micul gest pe care ne-am decis să îl facem. După ce am oferit prima floare am simțit un sentiment unic, am fost foarte fericită să văd reacția oamenilor și am știut că în sfârșit fac ceva potrivit pentru mine, că sunt pe drumul cel bun către dezvoltarea mea personală. DA, atât de mult m-a influențat evenimentul.

Deși ultimul an a fost dificil pentru toată lumea, trebuie să facem tot posibilul să ne bucurăm de clipele frumoase pe care le putem crea împreună. Dacă avem grijă, dacă luăm toate măsurile de prevenție, încă mai putem profita de lucrurile mici care ne fac fericiți. Inițial, am considerat pandemia o mare piedică în a realiza astfel de evenimente, dar acum cred că până și aceste împrejurări au influențat într-un fel sau altul reacția oamenilor. După atâtea luni în care abia am putut să ieșim din casă, asemenea gesturi pot fi impresionante. După o perioadă atât de lungă în care am fost nevoiți să ne petrecem mult timp singuri, am ajuns să percepem altfel interacțiunea cu cei din jur și, cu siguranță, să apreciem lucrurile mici care ne pot aduce mai aproape unii de ceilalți.

După această experiență vă recomand tuturor tinerilor să nu fiți prea timizi și să nu respingeți acest gen de evenimente, deoarece veți rămâne surprinși de numeroasele avantaje pe care le puteți avea atunci când decideți să faceți un pas înspre ceilalți.

Iulia Bobiș

 


Comentarii

2 comentarii
  1. Pingback: KeepFocus vă urează bun venit! - Keep Focus

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *