Un egal CA O înfrângere. Gloria obține doar un punct din meciul cu Oradea (VIDEO)

Gloria a scos doar un punct din etapa a doua a returului Ligii a treia, într-un joc disputant acasă, împotriva echipei CAO Oradea.

Bistrițenii au deschis scorul repede, în minutul 4, când Bălan a marcat din careul mic, la un corner executat de Nalați. Însă oaspeții au pus stăpânire pe joc și l-au dominat, în mare parte, până la final. Orădenii au cerut un penalty la finalul primei reprise și au mai avut câteva situații în care au fost nemulțumiți de arbitraj.

Golul egalării a venit la prima fază a reprizei secunde, pe o greșeală copilărească în defensiva Gloriei, scrie sportulbistritean.ro.

Rezultatul nu ajută prea mult niciuna dintre echipe, în lupta lor de a ajunge pe primele două locuri în clasament, locuri care duc la barajele pentru Liga a doua. Oradea e la două puncta de locul second, iar Gloria s-a îndepărtat la 5.

Gloria: 1.Albuț,  7.Milandru, 30.Bălan, 5.Potra, 4.Meșter, 14. Vărărean, 23.Bococi, 10.Nalați, 15.Sulici, 21.Curtuiuș, 26.Runcan. Au mai intrat: Enescu, Georgiță, Chirlejan

Oradea: 1.Verdeș, 20.Copil, 93.Mintaș, 23.Stan, 13.Ioviță, 15.Ardelean, 8.Cherman, 11.Roșu, 10.Codoban, 30.Lezeu, 7.Hosu


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *