Un bărbat din Feldru și un bărbat din Ilva Mică, arestați la domiciliu într-un dosar de braconaj

 

Doi bărbați  au fost arestați la domiciliu pentru 30 de zile, într-un dosar de braconaj și nerespectare a regimului armelor și munițiilor. Cei doi sunt din Feldru, respectiv din Ilva Mică. De asemenea, a fost dispusă luarea măsurii controlului judiciar față de alți patru bărbați din Leșu și Ilva Mică.

La data de 29 aprilie a.c., în continuarea cercetărilor desfășurate de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu față de un bărbat de 42 de ani din Feldru și a unui bărbat de 38 de ani din Ilva Mică, pentru o perioadă de 30 de zile.

Prin ordonanțele emise de procurorii de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar față 4 bărbați de 27, 31, 37 și 39 de ani din Leșu și Ilva Mică.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea participației tuturor persoanelor.

Precizăm că faza de urmărire penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție“, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Nouă persoane au fost reținute miercuri, 28 aprilie, într-un dosar de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Zeci de arme au fost confiscate de polițiști, alături de cartușe, carne de vânat, alcool, telefoane și bani.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *