Transportatorii la control, poliția în trafic în tot județul

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au continuat acțiunile pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului, depozitării şi comercializării cerealelor.

A fost institurit un filtru la intersecția străzilor Lucian Blaga și Drumul Dumitrei Nou, pe Drumul Național 17 C, iar polițiștii din cadrul Biroului Poliție Transporturi Bistrița au acționat în punctele feroviare Bistrița și Năsăud.

Au fost controlate 7 mijloace de transport marfă, 3 persoane juridice și 4 persoane fizice, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1080 de lei, dintre care 1 pentru nerespectarea Legii 145/2014 în cuantum de 500 de lei, 1 pentru nerespectarea Legii 252/2003 cu avertisment și 2 pentru abateri rutiere.

La acțiuni au participat polițiștii Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică și Biroului de Poliție Transporturi Bistrița și vor fi continuate pe tot parcursul lunii septembrie 2021.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *