Traian Ogâgău, către Ioan Turc: “Să ne facă o vizită, să le ofere o lecție de liberalism la Sângeorz-Băi”

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, aflat la final de mandat, după ce a primit o sentință nefavorabilă, care-l împiedică să mai ocupe funcții publice, încearcă să-și impună viceprimarul care va conduce orașul până la alegerile anticipate. Ogâgău a lansat un mesaj public, după ce consilierii locali liberali nu doresc în unanimitate, să-l susțină pe Călin Bota în funcția de viceprimar.
 
 “NU MĂ VOTAȚI PE MINE, VOTAȚI CONSILIERII PNL SĂ AVEM MAJORITATEA ÎN CONSILIUL LOCAL”. Vă mulțumesc de fiecare dată tuturor sângeorzenilor pentru votul masiv acordat echipei PNL și mie în septembrie 2020, ați făcut alegerea perfectă pentru orașul nostru, fiți mândri de asta și mă bucur că rămâne ceva după mine! Noi, sângerozenii, trecem acuma, datorită celor care ne vor “binele”, printr-o perioada grea, însă tot împreună ieșim din ea și mai puternici dragii mei și vă mulțumesc pentru încredere. Curând, probabil în data de 1 august, vă invit la Casa de Cultura, la darea de seamă a celor cinci ani și predarea ștafetei, după care intram în linie dreaptă spre alegerile anticipate în maxim un an de zile. Impasul administrativ în care ne aflăm, trebuie rezolvat cât mai repede de către Consilierii locali PNL. Aceștia au o misiune foarte importantă în desemnarea viitorului primar interimar, pentru ca lucrurile să meargă bine înainte, iar noi să nu ne fi irosit votul de anul trecut”, a transmis Traian Ogâgău.
 
“Din păcate, sunt trei prieteni, care nu înțeleg rolul lor actual, rolul lor într-o echipă câștigătoare, colegi care nu ascultă vocea poporului pe care îi reprezintă ….. totuși sperăm să găsească o soluție până la urmă toți cei 11 colegi. Eu am făcut tot posibilul dragii mei, însă nu pot să înțeleg pur și simplu ce e așa de greu, având majoritate,… spuneți sângeorzenilor ceva, convocați o ședință și să fie sărbătoare în orașul nostru?!?!  Aveți alte planuri? Nici o problemă pregătiți-vă pentru anticipate, e cel mai bine, acolo vă măsurați mușchii, nu negociind cu PSD-ul care a ruinat acest oraș! Helooo… , ajunge, treziți-vă fraților, nu ne luați de proști. Nu puteți fura votul sângerozenilor! Vă rugăm faceți ceva oameni buni! Dacian, Runcan, Petrica, spuneți fraților ceva poporului, colegilor, nu ne lăsați în suspansul acesta. Urmează în curând o ședință de Consiliu Local, unde PNL, trebuie neapărat să desemneze acea persoană. TOTODATĂ, fac un apel la domnul președinte Ioan Turc, liderilor partidului, așa cum i-am rugat, să evite problemele, să ne facă o vizită, să le citească regulamentul, statutul, să le explice ca la turci, deși nu ar trebui să se ajungă aici, să le ofere o lecție de liberalism așa cum știu ei, sau poate au unii colegi ceva sugestii pentru modificarea statului partidului, cine știe”, a transmis Traian Ogâgău.

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *