Tinu House Art – Sisteme moderne pentru acoperișuri de la Bilka, ferestre Velux și Fakro (FOTO)

Atunci când planifici construcția unei case sau vrei să îți schimbi vechiul acoperiș, alegerea modelului potrivit este o provocare destul de dificilă. Vă garantez, atât din experiența personală, cât și a câtorva apropiați, că este foarte ușor să faci greșeli, să cheltui mai mulți bani decât ar trebui sau chiar să alegi materiale care se degradează după câțiva ani. 

Câteva probleme pe care le-ai putea întâmpina:

  • Ce tip de acoperiș trebuie să folosești?
  • Care material este mai rezistent?
  • Care sunt elementele principale ce intră în structura unui acoperiș?
  • Cum stabilești un buget? 

Din fericire, există o soluție pentru oricine este interesat să își schimbe acoperișul vechi cu unul nou, modern și ieftin și anume: Tinu House Art.

Cu ce te poate ajuta Tinu House Art?

Tinu House Art este o firmă cu peste 15 ani de experiență în domeniul sistemelor pentru acoperișuri, atât din Bistrița-Năsăud, cât și din Transilvania. Specialiștii acestei firme se vor asigura că primești cele mai de calitate produse și alese exact pe nevoile tale. În acest mod, nu va mai trebui să îți bați capul cu tipul de acoperiș, materiale și vei fi sigur că nu cheltui mai mult decât trebuie. Tinu House Art se va ocupa de toate acestea pentru tine!

Ba mai mult decât atât, țigla metalică și tabla cutată direct din fabrică cu o varietate de modele și culori, potrivite pentru toate gusturile și pentru orice buzunar va fi livrată la ușa ta.

Produsele oferite de Tinu House Art, livrate direct din fabrică! Puteți plăti și în rate!

Tinu House Art are o gamă variată de produse și sisteme pentru acoperișuri. De la țiglă metalică, sistemele pluviale, tablă tip șindrilă, tablă cu folia lipită pe spate, tablă cutată, tabla faltuită, retro panel, jgheaburi, burlane, ferestre de mansardă, șipcă metalică pentru gard, până la ferestre pentru mansarda, Velux si Fakro.

Un serviciu în plus oferit este montarea completă, efectuată de profesioniști.

Contact

Pentru mai multe informații puteți vizita Show-Room-ul Tinu House Art din Bistrița, de pe Drumul Cetății nr 65.

Tinu House Art este distribuitor direct al renumitei mărci BilkaTinu House Art e dovada calității materialelor și a seriozității pentru acoperișul tău!

 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *