“Șmecherul” care a tras cu arma și s-a filmat, reținut de poliție. De unde avea pistolul

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare pe raza localităților Lechința și Chiraleș, în urma cărora a fost identificat pistolul folosit în înregistrarea video postată pe o aplicație de socializare, ce aparține unui bărbat de 33 de ani din Chiraleș, în care acesta deține un pistol și execută două trageri în plan vertical.

 

Polițiștii au constatat că bărbatul nu este autorizat să dețină arme și muniții din categoriile celor supuse autorizării. Pistolul folosit este unul neletal supus autorizării și aparține unui bărbat de 25 de ani din Lechința, pe care acesta l-ar fi achiziționat din Germania și l-ar fi introdus fără drept în țară în luna aprilie a acestui an. Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentați procurorului de caz, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunile de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept, complicitate la nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și complicitate la uzul de armă fără drept, urmând documentarea faptelor în cursul cercetării penale.

 

 


Comentarii

Un comentariu
  1. Alex 5 mai 2021 14:44

    Barvo Rambo!!
    Ai comis-o👍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *