Se ridică restricțiile de weekend pentru Ciceu- Giurgești!

Silivașu de Câmpie și Sânmihaiu de Câmpie în scenariul galben!
Budacu de Jos, Ciceu Mihăești, Lechința,  Matei, Miceștii de Câmpie, Telciu în scenariul verde!
Se ridică restricțiile de weekend pentru Ciceu-Giurgești!

Conform Hotărârii C.J.S.U. 116/04.05.2021 intră în vigoare următoarele măsuri:
În unitățile administrativ-teritoriale Silivașu de Câmpie și Sânmihaiu de Câmpie, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 și mai mică de 3/1000 de locuitori, intra în vigoare următoarele măsuri:
-activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00.
-aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
Se aplică următoarele restricții în unitățile administrativ-teritoriale Budacu de Jos, Ciceu Mihăești, Lechința,  Matei, Miceștii de Câmpie, Telciu unde incidența cumulată la 14 zile este mai mica sau egală cu 1,5/1000 de locuitori. Astfel, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00. Aceleași restricții se aplică și activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
Se ridică restricțiile pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, aplicate în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 348/2021, pentru unitatea administrative- teritorială Ciceu- Giurgești.
Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.
Măsurile prevăzute în prezenta hotărâre se aplică pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia.
Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 05 mai 2021.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *