Scandal în trafic la Bistrița. Unul atacat cu cuțitul, altul rănit cu pistolul

Aseară, în jurul orei 18.15, un bărbat de 38 de ani a reclamat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Bistrița, a fost acroșat de un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, pe care îl cunoaște și care l-a agresat.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bistrița pentru declarații, iar din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că  între cei doi a izbucnit un conflict, aceștia agresându-se reciproc, din cauza unei sume de bani datorată. Bărbatul de 35 de ani l-ar fi atacat pe celălalt cu un cuțit, iar acesta din urmă l-ar fi rănit cu un pistol de tip Airsoft.

La sediul Poliției, cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul celui de 38 de ani și de 0,61mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezenți Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *