Radu Moldovan: “Pentru PSD, nu contează cine va fi președinte la PNL” (VIDEO)

Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a fost întrebat în cadrul emisiunii INFO POLITIC, cât de mult contează alegerile din PNL, din organizația județeană, în perspectiva anului 2024. Radu Moldovan a explicat și care este relația cu Robert Sighiartău și cu Ioan Turc.

“Pentru PSD, nu contează cine va fi președinte la PNL. În schimb, în calitatea mea de președinte al Consiliului Județean, am și postat public când domnul Sighiartău a sprijinit Spitalul Județean Bistrița și i-am mulțumit. Am purtat o discuție cu dânsul, legată de drumul expres Bistrița-Cluj, de la care n-am mai primit niciun răspuns. Cred că intrase deja în zona ionosferică. Mi-am luat destinul în mâini, am vorbit personal cu domnul Alin Tișe. Am o relație mai mult decât civilizată cu domnul Turc, nu e niciun secret pentru nimeni că ne cunoaștem și am fost aliați politic în 2008, când ne luptam cu cel mai puternic politician din Transilvania, Ioan Oltean și cu PD-L și ne-a semiînfrânt atunci, pentru că și de la mine, niște consilieri și de la el, au ales să trădeze alianța făcută de mine și Ioan Turc”, a spus Radu Moldovan.

“Istoria se scrie într-un anumit fel. Absolut cu orice tip de problemă am apelat la Ioan Turc, a răspuns și a sprijinit și vorbim doar de probleme ale Consiliului Județean, proiecte pe care le derulăm pe raza municipiului, cu spitalul și cu absolut tot. Deci, jos pălăria! Sunt într-o contradicție, nu numai cu dânsul, dar acolo sunt convins că este influențat de alții, dar vina este a primarului, că a ales să nu finanțeze sportul nici în modul în care îl finanța administrația Crețu. Din păcate, ei au ales să fie mai dezastru decât administrația Crețu și aici cred că a greșit profund primarul și va dezamăgi foarte multă lume, primarul a făcut și un interviu, pe stadion, prin care zicea că pregătește manifestări de amploare de centenarul Gloriei. Din păcate, au luat decizia asta, să dea foarte puțini bani la CSM Bistrița”, a spus Radu Moldovan.

 

 

INFO POLITIC. Invitat Emil Radu Moldovan – președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

INFO POLITIC. Invitat Emil Radu Moldovan – președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Publicată de InfoBistrița.ro pe Miercuri, 16 iunie 2021


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *