Radu Moldovan: “Până la Sărbătoarea Sfintei Marii, drumul de la Ilva Mică, Poiana Ilvei, Măgura Ilvei, va fi bun dintr-un capăt în altul” (VIDEO)

Până la Sărbătoarea Sfintei Marii, drumul de la Ilva Mică, Poiana Ilvei, până la Măgura Ilvei, va fi bun dintr-un capăt în altul.

“Este vorba despre Lotul 4 din PoartaTransilvaniei, o lucrare cu o garanție de 10 ani, care vizează, pe lângă modernizarea carosabilului și construirea a 80 de podețe, reabilitarea a 3 poduri, amenajarea a 64 de drumuri laterale, șanțuri și rigole carosabile, ziduri de sprijin pe o distanță de 6.7 km și elemente destinate siguranței circulației: 562 de indicatoare și parapet de siguranță pe o lungime de 6,45 km. Toți locuitorii județului trebuie să meargă pe drum bun, iar pentru acest lucru, așa cum ne-am asumat, continuăm munca”, a transmis Radu Moldovan.

VEZI AICI VIDEO!

 

Până la Sărbătoarea Sfintei Marii, drumul de la Ilva Mică, Poiana Ilvei, până la Măgura Ilvei, va fi bun dintr-un capăt în altul.

Este vorba despre Lotul 4 din #PoartaTransilvaniei, o lucrare cu o garanție de 10 ani, care vizează, pe lângă modernizarea carosabilului și construirea a 80 de podețe, reabilitarea a 3 poduri, amenajarea a 64 de drumuri laterale, șanțuri și rigole carosabile, ziduri de sprijin pe o distanță de 6.7 km și elemente destinate siguranței circulației: 562 de indicatoare și parapet de siguranță pe o lungime de 6,45 km.

Toți locuitorii județului trebuie să meargă pe drum bun, iar pentru acest lucru, așa cum ne-am asumat, #Continuăm_Munca.

Posted by Emil Radu Moldovan on Wednesday, April 28, 2021


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *