PSD: “Școala reîncepe în aceleași condiții de incertitudine, haos și confuzie”

“Școala reîncepe în aceleași condiții de incertitudine, haos și confuzie cum era și înainte de vacanța forțată, impusă din cauza certurilor din Coaliție privind testarea în școli.

  După 8 luni de la începerea anului școlar, guvernanții și-au dat seama cât de prost au gestionat școala în pandemie. În ciuda celor 5 săptămâni de vacanță forțată, USR și PNL nu sunt în stare nici acum, la redeschiderea școlilor, să ofere o soluție pentru testarea rapidă, non-invazivă, a elevilor. Demersurile  făcute de ministrul Câmpeanu către ministerul Sănătăți se lovesc și acum de aceeași poziție rigidă și inexplicabilă a noului ministru al Sănătății, numit de USR, care pare să fi preluat exact poziția ministrului Voiculescu, demis pentru incompetență și prostie.

 Guvernul abia acum a acceptat propunerea de anul trecut a PSD pentru a permite prezența fizică la cursuri pentru elevii din ciclul primar, fiind evident că un copil nu poate învăța în regim online să scrie și citească. Deci cum astăzi au acceptat această decizie, nu au niciun argument epidemiologic care să justifice faptul că până acum au obligat elevii din clasele I-IV să facă școală în regim online!”, a transmis PSD într-un comunicat de presă.


Comentarii

Un comentariu
  1. Balan Marius -Horea 6 mai 2021 8:24

    Pai mai bine sa nu inceapa si sa-i astepte pesedeuu cand or veni iarasi la putere sa le dea indemnizatia de ASISTATI SOCIALI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *