PSD: “Guvernul PNL pregătește cea mai neagră iarnă pentru români!”

“Economiștii români și străini declară că România guvernată de PNL va trece prin cea mai grea iarnă din ultimii ani.

• Deficitul bugetar din acest an este unul record, de asemenea și necesarul de finanțare, în contextul în care criza cauzată de epidemia de coronavirus a pus presiune pe finanțele statului.

• Prețurile la alimente, în special la produsele de carne și fructe au crescut constant în această perioadă. Chiar dacă pe medie produsele din carne s-au scumpit doar cu 11,8%, au existat creșteri mai mari în termeni absoluţi. Astfel, cea mai mare scumpire a fost înregistrată la salamul Victoria, cu 25%, dar şi la salamul de Vară, 23% sau carnea de pui, cu 24%.

• Leul se va deprecia și va ajunge la peste 5 lei pentru 1 euro, economia României va scădea cu aprox. 5 %, iar rata șomajului va crește la aproape 7%.

• Românii vor plăti taxe și impozite mai mari, își vor pierde locurile de muncă, salariile, pensiile și alocațiile copiilor nu vor fi majorate conform legilor în vigoare și nu vor mai avea acces la servicii gratuite de Sănătate, după privatizarea spitalelor”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud.

“PSD rămâne partidul cu estimarea economic și sanitară cea mai realistă și cu cel mai bun program de guvernare, capabil să redreseze economia, să stopeze criza sanitară și să salveze România de la dezastru, fapt recunoscut și de adversarii politici, dar mai ales de cei din economia reală.

Pe 6 decembrie mergi la vot și STOP la incompetența guvernării peneliste!

Pe 6 decembrie mergi la vot și alege cel mai bun program de guvernare, capabil să redreseze economia și să salveze România de la dezastru”, a transmis PSD.

(Articol comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de LIFE VISION FILMS SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *