PSD: “Dacă PNL și UDMR nu votează moțiunea împotriva lui Ghinea, vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO”

“Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale. Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?! Cristian, Comisia Europeană a avut timp – în doar 4 ZILE! –  să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit!”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

:Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană?! Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în „penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!

PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care PSD a depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!”, a transmis PSD.


Comentarii

Un comentariu
 1. LARIAN 11 iunie 2021 12:46

  𝗚Â𝗡𝗗𝗨𝗥𝗜 𝗥𝗘𝗩𝗔𝗡Ș𝗔𝗥𝗗𝗘
  𝟭𝟭 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭
  O folozoafă obiectivistă care a trăit acum câteva decenii, remarca încă din anii 1950:
  ,,𝘊â𝘯𝘥 𝘷𝘦𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘵𝘢𝘵𝘢 𝘤ă î𝘯 𝘴𝘤𝘰𝘱𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘦, 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘴ă 𝘰𝘣ţ𝘪𝘪 𝘢𝘱𝘳𝘰𝘣𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤 𝘯𝘪𝘮𝘪𝘤, 𝘤â𝘯𝘥 𝘷𝘦𝘪 𝘰𝘣𝘴𝘦𝘳𝘷𝘢 𝘤𝘶𝘮 𝘣𝘢𝘯𝘪𝘪 𝘴𝘦 𝘴𝘤𝘶𝘳𝘨 𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘤𝘦𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘶 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦𝘢𝘻ă î𝘯 𝘣𝘶𝘯𝘶𝘳𝘪, 𝘤𝘪 î𝘯 𝘧𝘢𝘷𝘰𝘳𝘶𝘳𝘪, 𝘤â𝘯𝘥 𝘷𝘦𝘪 î𝘯ţ𝘦𝘭𝘦𝘨𝘦 𝘤ă 𝘰 𝘮𝘶𝘭ț𝘪𝘮𝘦 𝘥𝘦 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘴𝘦 î𝘮𝘣𝘰𝘨ăț𝘦𝘴𝘤 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘭𝘶𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘵ă ş𝘪 𝘪𝘯𝘧𝘭𝘶𝘦𝘯ț𝘢 𝘭𝘰𝘳 𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘦𝘧𝘪𝘤𝘢𝘤𝘦 𝘥𝘦𝘤â𝘵 𝘮𝘶𝘯𝘤𝘢 𝘵𝘢, 𝘤ă 𝘭𝘦𝘨𝘪𝘭𝘦 𝘯𝘶 𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘵𝘦𝘫𝘦𝘢𝘻ă 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘢 𝘭𝘰𝘳, 𝘤𝘪 𝘥𝘪𝘮𝘱𝘰𝘵𝘳𝘪𝘷ă, 𝘦𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘤𝘦𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘵𝘦𝘫𝘢ţ𝘪 î𝘮𝘱𝘰𝘵𝘳𝘪𝘷𝘢 𝘵𝘢, 𝘤â𝘯𝘥 𝘷𝘦𝘪 𝘥𝘦𝘴𝘤𝘰𝘱𝘦𝘳𝘪 𝘤ă 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘳ă𝘴𝘱𝘭ă𝘵𝘪𝘵ă 𝘤𝘰𝘳𝘶𝘱ț𝘪𝘢 𝘪𝘢𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘥𝘦𝘷𝘪𝘯𝘦 𝘶𝘯 𝘴𝘢𝘤𝘳𝘪𝘧𝘪𝘤𝘪𝘶 𝘥𝘦 𝘴𝘪𝘯𝘦, 𝘢𝘵𝘶𝘯𝘤𝘪 𝘷𝘦𝘪 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘢 𝘴𝘱𝘶𝘯𝘦 𝘧ă𝘳ă 𝘵𝘦𝘢𝘮𝘢 𝘥𝘦 𝘢 𝘨𝘳𝘦ş𝘪, 𝘤ă 𝘴𝘰𝘢𝘳𝘵𝘢 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘦𝘵ăţ𝘪𝘪 î𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘳ă𝘪𝘦ş𝘵𝘪 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘢𝘮𝘯𝘢𝘵ă.”
  Ayn Rand.
  Am putea alunga acest guvern penelist, – cea mai jalnică adunătură hibridă de hârburi umane care a existat vreodată pe fața pământului, „aureolată” de PNL și USR+ dar, cum s-o facem? Că, „democrația” de tip nou are instituții de forță care se opun voinței poporului și care are dotări mult mai sofisticate decât parul și pietrele scoase din borduri, singurele „arme” ale unui popor total nemulțumit?!… Mitingurile, cu recuzitele din dotare, de cele mai multe ori adevărate bazaconii, cum sunt vuvuzelele, fluierele, sicriele în miniatură, lozincile, laserele, etc., – nu fac nici cât frecția la un picior de lemn, sunt absolut inutile față de impasibilitatea unei găști ce s-a înconjurat de legi care să-i apere și să-i absolve de toate josniciile, care și-au subordonat toate instituțiile cu atribuții în apărarea și slujirea intereselor națiunii, care au pus zălogii unei justiții servile fecundată nonstop de interese la fel de meschine ca ale celor care au pus mâna pe putere!
  „𝘋𝘦 𝘭𝘦𝘨𝘦 𝘯-𝘢𝘶 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘦 – 𝘷𝘪𝘳𝘵𝘶𝘵𝘦𝘢 𝘦 𝘶ş𝘰𝘢𝘳ă
  𝘊â𝘯𝘥 𝘢𝘪 𝘤𝘦-ţ𝘪 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦ş𝘵𝘦… 𝘐𝘢𝘳 𝘭𝘦𝘨𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘷𝘰𝘪,
  𝘝𝘰𝘶ă 𝘷ă 𝘱𝘶𝘯𝘦 𝘭𝘦𝘨𝘦, 𝘱𝘦𝘥𝘦𝘱𝘴𝘦 𝘷ă 𝘮ă𝘴𝘰𝘢𝘳ă”
  Of!… Cît de actuală ești tu, „Împărat și proletar”, scrisă acum 150 de ani!…
  Am ajuns o masă inertă de manevră la bunul plac al unor ciocli îmbrăcați la costum și cravată care s-au autoinstalat la guvernare prin jocul netrebnic al celei mai oribile orânduiri sociale, organizați în cele două tabere: putere și opoziție, care nu fac decât un circ perpetuu! Am spus „cea mai oribilă orânduire socială” și, pentru novici, m-am referit la democrație, ca să se știe! Iar această filozofie nu este a mea, ci, după cum unii deja știu, este a lui Winston Churchill, unul dintre cei mai bravi prim-miniștri ai lumii, care a spus, pe la 1940, că democraţia este “𝘤𝘦𝘢 𝘮𝘢𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘢𝘴𝘵ă 𝘧𝘰𝘳𝘮ă 𝘥𝘦 𝘨𝘶𝘷𝘦𝘳𝘯ă𝘮î𝘯𝘵 𝘤𝘶 𝘦𝘹𝘤𝘦𝘱ţ𝘪𝘢 𝘵𝘶𝘵𝘶𝘳𝘰𝘳 𝘤𝘦𝘭𝘰𝘳𝘭𝘢𝘭𝘵𝘦”! Însă, azi, ne aflăm în 2021, iar această gândire, valabilă acum aproape 100 de ani, nu s-a statornicit în reperele antichității când democrația era înțeleasă și aplicată în sensul strict al respectării drepturilor omului (egalitatea în fața legii, dreptul la opinie etc.), pluripartidismul, limitarea și separarea puterilor în stat – aceasta fiind esența unei democrații adevărate! Vi se pare că ceea ce trăim noi asăzi, în special în România, mai are vreo legătură 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰ă cu aceste valori??
  Vedem cu toții ce a mai rămas azi din principiile democrației: … 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 ni se porționează, 𝗱𝗿𝗲𝗽𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 („până la capăt”, nu-i așa?!), este mai mult ca oricând sub banderola oarbă a justiției chioare, 𝗽𝗿𝗼𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮, încep „progresiștii reziști” s-o desființeze, 𝘀𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 î𝗻 𝘀𝘁𝗮𝘁 funcționează într-o strânsă coeziune, 𝗺𝗶𝗻𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 care mai are bun simț se supune 𝗺𝗮𝗷𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁ăț𝗶𝗶 imbecile de proști care ne dau pe cap mandat după mandat numai niște nătărăi, 𝗽𝗹𝘂𝗿𝗮𝗹𝗶𝘀𝗺𝘂𝗹 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰 (putere și opozițieI) merg braț la braț în scopuri ascunse căutând numai jaf și interese personale, iar 𝗲𝗴𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮… a rămas ca în vechea și cunoscuta fabulă:
  … „Că voi egalitate, dar nu pentru căţei.
  Aceasta între noi adesea o vedem,
  Şi numai cu cei mari, 𝗲𝗴𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 vrem”
  Democrația modernă nu mai are la bază modelele istorice din sec. XVII-XVIII (englez, american, francez), aceasta fiind efectiv denaturată, modificată, încălcată, batjocorită, umilită, de multe ori chiar suprimată cu sprijinul tocmai a acelor instituții care, conform principiului etimologic al cuvântului 𝗱𝗲𝗺𝗼𝗰𝗿𝗮ț𝗶𝗲, trebuiau să asigure „𝗰𝗼𝗻𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗰ă𝘁𝗿𝗲 𝗽𝗼𝗽𝗼𝗿”, – voința poporului!
  Dar… să fim mândri că suntem români: capitalismul nostru, este numai al nostru!
  Ura! Ura! Ura! – Trăiască și înflorească URA între români!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *