Gusti

Protestatarii noștri sunt mai deștepți decât ai lor

Mesajele transmise de simpatizanții PNL-USR în legătură cu protestele sunt mizerabile. Să postezi fotografii cu oameni despre care să zici că sunt proști, inculți sau coate-goale, doar pentru că nu au fețe de “nerd”, nu poartă haine scumpe sau cool și nu au pancarte amuzante făcute de agenții de publicitate nu are nimic de-a face cu corectitudinea și arată doar disprețul unora pentru cei care sunt diferiți.
 
Ce nu înțeleg apărătorii cu orice preț ai restricțiilor e că sunt multe categorii de oameni care s-au săturat de măsurile heirupiste, infecte, luate de specialiștii lu` pește prăjit și comunicate prost, de niște oameni cu o credibilitate jenantă.
 
Când ai noroc și venitul tău nu e deloc afectat de măsuri, e simplu să-i condamni pe alții că ies în stradă și sunt iresponsabili. Dacă ești ignorant, n-ai cum să înțelegi că sunt familii cu copii, care lucrează în HoReCa sau în sălile de sport și nu au ce pune pe masă, ajutorul de la stat fiind o glumă proastă.
 
Nu vă mai mirați că poporul se agață de circari ca Șoșoacă sau Simion, când alternativa e formată din păcălici ca Iohannis, Cîțu sau Arafat.

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *