Primarul Ioan Turc a verificat în teren proiectele pistelor de biciclete. S-au refăcut măsurătorile (FOTO)

Împreună cu viceprimarul Sorin Hangan și administratorul public Ioan Peteleu, însoțiți de reprezentanți ai Poliției Rutiere și specialiști din Primăria Bistrița, primarul Bistriței, Ioan Turc, a verificat, azi, pistele de cicliști aflate în diferite stadii de realizare pe raza municipiului, într-un proiect pe fonduri europene în valoare de peste 21 de milioane lei.
 
“Deoarece planurile au fost făcute din birou, fără ca proiectantul să se fi deplasat în teren, am refăcut efectiv unele măsurători privind lățimea pistei sau a drumului, pentru a ne asigura că orice neconformitate din teren va fi remediată. Cu această ocazie, au fost semnalate și alte neajunsuri, cum ar fi în zona Apollo, unde autobuzele nu încap în dreptul scuarului cu flori, trebuind intervenit și înlăturate inclusiv borduri”, a transmis primarul Ioan Turc.
 
“Circulația autovehiculelor în Bistrița trebuie să se poată desfășura acceptabil, chiar dacă sunt în desfășurare mari proiecte de reconfigurare a axelor de transport, care includ și piste de biciclete. Vom ține cont punctual de fiecare problemă ivită care poate îngreuna traficul și vom veni mereu cu soluții pentru ca proiectele de dezvoltare urbană să fie implementate cu succes”, a transmis primarul Turc.
 

Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *