Prețul motorinei a sărit pragul de 6 lei! Daniel Suciu: ,,România se prăbușește, avem inundații, toate prețurile au explodat”

Deputatul PSD Daniel Suciu a criticat Partidul Național Liberal

Daniel Suciu a publicat un videoclip pe Facebook în care prezenta prețul carburantului și situația precară în care se află România. De asemenea a comparat PNL-ul cu căderea Constantinopolului.

,,Realitatea este că prețul carburantului a sărit de 6 lei. Când Constantinopolul a căzut, cei de acolo dezbăteau ce sex au îngerii. Exact așa sunteți și voi. România se prăbușește, avem inundații, toate prețurile au explodat, iar voi sunteți într-o campanie electorală dizgrațioasă. Asta e realitatea, opriți-vă până nu e prea târziu“, a transmis Daniel Suciu

În descrierea videoclipului el a scris:

,,Mama ei de asumpție ontologică abductivă (nu săriți, e din cugetul prezidențial) cu motorina la 6 lei, cu prețuri în aer, cu selfie-urile lui Cîțu la inundații și cu dizgrațiosul război fratricid din PNL. Totul în văzul lumii și cu dispreț față de românii care se uită la ei ca la urs. Că oricum vedem ursul zilnic printre noi!“, a spus deputatul.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *