Președintele CJ BN: Grăbim cât se poate de mult, lucrările la Secţiile externe ale Spitalului Judeţean de pe str. Alba Iulia (FOTO)

“Grăbim cât se poate de mult, lucrările la Secţiile externe ale Spitalului Judeţean de pe str. Alba Iulia, locul unde se vor muta în “casă nouă” secții importante, precum: Boli Infecțioase, Dermatovenerologia și Oncologia medicală.
Având în vedere situația critică prin care trecem, fiecare zi de muncă aici, garantează mai multe locuri pentru pacienții vulnerabili”. a transmis Emil Radu Moldovan.

La Secţiile externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, de pe str. Alba Iulia vor fi:
• 55 de paturi la Secția Boli Infectioase;
• 40 de paturi la Secția Oncologie;
• 16 de paturi la Secția Onocologie pentru spitalizare de zi;
• 10 paturi la Secția de Dermatovenerologie și încă 6 paturi pentru spitalizare de zi.
O adevărată gură de aer pentru sistemul medical județean și pentru cei ce au mare nevoie, în această perioadă în care sănătatea este sufocată.
Printre ale lucruri foarte importante este și faptul că pacienții vor beneficia de un confort sporit, având baie în fiecare salon, dar și existența rampelor pentru distribuirea fluidelor medicale, oxigenul fiind elementul vital.
“Un proiect finanţat din fonduri europene, susținut substanțial de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, care are același scop ca toate investițiile făcute până acum, să fie util oamenilor, să salveze vieți!”, a mai spus Emil Radu Moldovan.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *