Paul Șomodean este noul team manager al Clubului Sportiv „GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud – secția de fotbal

Într-o postare recentă, Ionuț Simionca a anunțat că Paul Alexandru Șomodean este noul team manager al secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv „GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud și a spus câteva cuvinte despre acesta.

,,Mă bucur că Paul Alexandru Șomodean este noul team manager al secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv „GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud și îmi pun mari speranțe în capacitatea lui de a revitaliza fotbalul bistrițean.

Când spun acest lucru, mă gândesc, înainte de toate, că știe exact ce așteptări mari avem de la el, în contextul în care și-a început cariera de jucător profesionist în Liga 1 la Gloria Bistrița, echipă la care a performat între 2003 și 2005. Paul Alexandru Șomodean are în palmares 45 de meciuri în Liga I (la Gloria Bistrița, Oțelul Galați și Voința Sibiu) și 140 de meciuri în Liga a II-a.

De asemenea, acesta are experiență în management sportiv ca asistent manager la CSM Reșița și consilier sportiv la Concordia Chiajna. În 2005 a absolvit Facultatea de Educatie Fizică și Sport – Specializare Fotbal. În 2007 a absolvit Facultatea Geografie Turism.

Și în 2019 a obținut Licența de antrenor UEFA “B” Mult succes, Paul Somodean, știu că, împreuna cu domnul antrenor Dan Matei și cu tot stafful tehnic, veți da tot ce aveți mai bun pentru echipa noastră! Mult succes Gloria Bistrița! Doamne ajută!“, a transmis Ionuț Simionca.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *