Patronul unei firme din Rodna, cercetat pentru evaziune fiscală. A comercializat materiale de balastieră

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, după cum informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 47 de ani, din Rodna, administrator al unei societăți comerciale cu sediul în localitatea Rodna și obiect principal de activitate transporturi rutiere de mărfuri.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, începând cu luna martie și până prezent, ar fi achiziționat produse specifice de balastieră de la diferite persoane juridice cu obiect de activitate în domeniu, pe care ulterior le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice fără a emite documente privind vânzarea bunurilor.

Totodată, veniturile astfel obținute nu ar fi fost înregistrate în evidențele contabile ale societății și nici declarate organelor fiscale, în scopul prejudicierii bugetului consolidat al statului.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de evaziune fiscală. 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *