Partidul AUR și-a deschis sediul din Bistrița. George Simion a fost prezent la inaugurare (FOTO-VIDEO)

Alianța pentru Unirea Românilor și-a inaugurat astăzi sediul filialei județene din Bistrița-Năsăud. Sediul este deschis în Piața Mihai Eminescu, unde va funcționa și cabinetul parlamentar al deputatului de Suceava – Lucian Florin Pușcașu.

La inagurare au fost prezenți președintele AUR – George Simion, deputatul Lucian Florin Pușcașu, purtătorul de cuvânt al filialei județene – Laurențiu Berariu și președinți ai organizațiilor locale din Bistrița-Năsăud.

Liderul AUR – George Simion, le-a transmis reprezentanților din teritoriu că filiala județeană din Bistrița-Năsăud trebuie să devină una puternică în perioada următoare, în vederea unor eventuale alegeri parlamentare anticipate, dar și pentru viitoarele alegeri locale. 

“Mă bucur că am reușit să deschidem sediul din Bistrița, unde vor veni și parlamentari din Suceava, din Maramureș, din Cluj. Important este să începem constituirea de organizații în județ, acolo unde nu avem. Avem la Telciu, Năsăud, Rodna, Șanț. De la Ilve, la Țara Năsăudului, să dăm drumul la organizații în fiecare localitate, pentru că, mai mult ca în orice alt județ, în Bistrița-Năsăud sunt oameni patrioți. Asta s-a văzut la alegerile parlamentare, prin scorul obținut de AUR aici, dar și întotdeauna când au fost alegeri parlamentare, oamenii au votat formațiuni patriotice”, a declarat George Simion, la Bistrița.

Vezi mai jos întreg discursul lui George Simion, transmis LIVE în exclusivitate de InfoBistrița.ro

 

 

George Simion la Bistrița

Posted by InfoBistrița.ro on Sunday, October 17, 2021

 

 

 

 

 

 

 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *