“Opriți-văăă, ajungee!” Primarul Sorin Hognogi dă de pământ cu liberalii și cu limba română

În ceea ce pare a fi o postare scrisă din supărare, primarul PNL Sorin Hognogi îi ceartă rău, chiar le spune la obraz, mai marilor partidului acuzându-i de lipsă de transparență și favorizarea celor “lingăi, pupincuriști, soferi, fotografi, descărcători de materiale..”

În mediul politic se zvonea că domnul primar a avut ambiții de parlamentar, dar toate drumurile pe la București și plimbările prin Europa alături de Robert Sighiartău și nici cele 3 pagini de Facebook personale ori website-ul propriu nu i-au fost de mare folos, acesta rămânând pe dinafară la distribuția de beneficii.

De altfel, cu bacul luat la a doua tinerețe, e greu să prinzi un loc eligibil, chiar și în politica românească.

Pe internet am găsit și o fotografie cu domnul primar aflat la urechea fostului premier Ludovic Orban, în care-i explică despre marile realizări din comuna condusă de dânsul, încercând probabil să ilustreze cum arată un om servil.

Din postarea sa de Facebook, în care dă de pământ și cu limba română, a fost greu să ne dăm seama la care lideri și colegi se referă. De altfel, nici nu ne așteptam să dea nume, pentru că nu e tocmai un om care să-și asume declarații ferme, motiv pentru care le dă pe după casă. Așadar, lăsăm aici întreaga postare și vă invităm pe dumneavoastră să ne spuneți:


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *