Off Road Căianu Mic 2021, la superlativ. Două zile de spectacol, cu motoare și cu mii de oameni (FOTO-VIDEO)

Cupa Căianu Mic 2021 la Off-Road a adunat pasionați de motoare și iubitori de adrenalină pe Valea Țibleșului. Competiția a avut un real succes și multe reacții pozitive. Participanții, spectatorii și oficialitățile prezente, i-au felicitat pe principalii inițiatori și promotori ai evenimentului: primarul Paul Știr, Mihai Ban și Narcis Andron, împreună cu echipa din Primăria Căianu Mic și cu voluntarii care s-au ocupat de toate detaliile competiției, de la marcarea traseului, până la măsurile de siguranță, infrastructură și festivitatea de premiere. Mii de oameni au asistat la eveniment, într-un loc mirific, transformat într-un veritabil traseu de off-road. 

Competiția, aflată la a doua ediție, a fost organizată după toate standardele, cu parcări pentru concurenți și pentru spectatori și cu platforme. La eveniment au participat, la invitația primarului Paul Știr, președintele Consiliului Județean – Emil Radu Moldovan, deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan, primarul orașului Beclean – Nicolae Moldovan și alți primari din județ. Poliția, Jandarmeria, Ambulanța, Serviciul Salvamont, SVSU Bistrița, trupele speciale ale Poliției au asigurat buna desfășurare a competiției. Securitatea a fost asigurată de PFG Bistrița.

Un moment special a avut loc înainte de festivitatea de premiere, când sportivii de la secția de Taekwondo WTF din Căianu Mic, pregătiți de Marius Muti, au oferit un număr demonstrativ. 

Evenimentul s-a desfășurat respectându-se toate regulile, cu puncte de triaj epidemiologic organizate separat, pentru spectatori, concurenți și organizatori – staff. Participanții au primit brățări, cu culori distincte, care atestau vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea.

“A ieșit totul la superlativ. Le mulțumesc autorităților că ne-au sprijinit, le mulțumesc spectatorilor, le mulțumesc concurenților, pentru că fără ei nu puteam avea un astfel de concurs. De asemenea, țin să le mulțumesc organizatorilor principali și în special lui Mihai Ban și Cheloo”, a transmis primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Organizatorii principali au fost Transilvania Rally Team și Best Ride, în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport și Primăria Căianu Mic.

Evenimentul a adunat la start 173 de concurenți, la categoriile Auto, Moto, ATV și Quad. 63 de echipaje s-au înscris la clasa auto, adică un total de 126 de concurenți, unde a participat și Cheloo, alături de Mihai Ban. La ATV, Moto și Quad s-au înscris 47 de concurenți.

Rezultatele complete la Off-Road Căianu Mic:

Clasament

Auto/ STANDARD A
Locul I- Martău Vasile- Ionel și Pașcu Iliuț George
Locul II- Mălinaș Alexandru Alin și Sîrb Adrian
Locul III- Nagy Cristian și Deac Lucian Romulus

Auto/Standard B
Locul I- Spermezan Ilie-Lucian și Zăpîrțan Andrei-Gabriel
Locul II- Ruști Samuel și Ruști Daniel- Florin
Locul III- Horja Dan și Horja Alexandrina

Auto/Standard C
Locul I- Spermezan Ilie- Lucian și Zăpîrțan Andrei- Gabriel
Locul II- Rus Ioan și Ivan Ioan- Adrian
Locul III- Rusu George și Ordace Vasile Toma

Auto/Extrem
Locul I- Spermezan Ilie-Lucian și Zăpîrțan Andrei-Gabriel
Locul II- Nedelea Nicolae Vasile și Toderaș Nicușor Florin
Locul III- Rus Călin și Petruș Dorel

Auto/Extrem SSV
Locul I- Uifelean Ioan și Uifelean Lucas-Darius
Locul II- Ciui Simion-Cosma și Ciui Denisa- Cosmina

Clasa MOTO
Locul I- Bogza Alin
Locul II- Seica Flaviu Sebastian
Locul III- Pop Marius Alexandru

 Clasa ATV
Locul I- Ilieș Claudiu-Gabriel
Locul II- Kovari Robert
Locul III- Blaga Lucian- Vasile

 Clasa QUAD
Locul I- Sabaduș Ionuț
Locul II- Vlaic Alexandru
Locul III- Țimbulea Daniel


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *