O femeie din Beclean, acuzată că vrea să-și alunge soțul din casă, pentru a rămâne cu amantul (FOTO-VIDEO)

Un bărbat din orașul Beclean susține că este acuzat pe nedrept că și-a agresat soția și a primit ordin de restricție. Bărbatul și-a spus povestea pentru InfoBistrița.ro, după ce soția acestuia a apărut într-un reportaj difuzat pe un post de televiziune național. Soția susține, în reportaj, că a fost agresată de soț și a cerut mai multe ordine de protecție din partea instanței. Femeia și-ar dori să locuiască în casă fără soțul ei și ca acesta să nu-și mai vadă copiii. 

Vicențiu D., soțul femeii, spune că soția lui este influențată de tatăl ei, Gheorghe M., dar și de avocata ei, Cristina R. pentru a depune plângeri. La mijloc ar fi și un alt bărbat, amantul femeii iar cei din anturajul ei doresc ca Vicențiu să nu mai poată locui în casa sa și să nu își mai vadă copiii, după cum mărturisește acesta. Femeia se pare că profită de legea care reglementează ordinul de protecție, care este mult mai strictă, în urma ultimelor modificări și, conform căreia, Poliția poate emite ordin de protecție provizoriu pe baza unei simple declarații a persoanei reclamante. Vicențiu a explicat că, practic, nu a avut nicio șansă să se apere de ordinele de protecție, chiar dacă soția lui nu avea probe că ar fi agresat-o.

Vicențiu D. a povestit pentru InfoBistrița.ro că întreaga poveste s-a agravat în urmă cu aproximativ un an de zile, când soția sa a început să aibă “discuții intime” cu un bărbat și când au apărut primele certuri în familie. Soțul spune că soția discuta din 2018 cu bărbatul respectiv, care, ulterior, i-ar fi devenit amant, i-a cumpărat acesteia un autoturism BMW și i-a dat mai mulți bani. Situația a început să escaladeze în vara anului trecut, femeia cerând mai multe ordine de restricție împotriva soțului. Bărbatul spune că soția sa, Alina, a fost influențată de tatăl ei, dar și de avocata care o reprezenta în instanță. Miza era ca Vicențiu să nu mai poată locui în casă, după ordinul de restricție și să nu-și mai poată vedea copiii. “Ea dorea să locuiască cu amantul în casa noastră și cu copiii. Era casa pe care am făcut-o pe terenul părinților mei, din bani primiți de la tatăl meu”, povestește Vicențiu.

Femeia a cerut mai multe ordine de restricție, în toată această perioadă, dar au fost respinse de instanță, după ce Vicențiu a început să filmeze certurile dintre ei, la sfatul avocatului. “Ea susținea că am lovit-o, dar nu era adevărat. Eu aveam un body-cam, cu care filmam ce se întâmpla, niciodată nu a fost vorba de agresiune. Ea nu avea nicio probă, era sfătuită de avocata Cristina R. să declare că am lovit-o și am amenințat-o”, a explicat Vicențiu D.

Acesta povestește că primul episod s-a petrecut anul trecut, când soția sa a depus plângere, în urma unei certe dintre ei. “Era pentru prima data când intra într-o secție de politie, nu știa consecințele declarației. Avocata Cristina R. i-a spus că trebuie să declare că am lovit-o și am amenințat-o, altfel nu are rost să se ducă și o să o pot acuza de abandon familial. Neavând semne vizibile pentru a scoate un certificat medico-legal, i-a spus să își scoată pentru vânătaia mare de la piciorul pe care i-a căzut o grindă, un lemn mai mare, din lemnărie. Cu declarația și cu acel certificat, am primit ordin de protecție pe 6 luni, fără să putem comunica în niciun fel. Am rămas șocat. Nu înțelegeam cum se poate întâmpla așa ceva”, povestește Vicențiu.

“Numai că nici Alina nu știa că, de fapt nici ea nu mă putea suna, nici ea nu se putea apropia de mine. Pe când i-a fost explicat acest lucru, m-a sunat și și-a cerut iertare și la apel și-a retras tot. Atunci mi-a povestit că, de fapt, avocata a sfătuit-o ce să facă”, spune Vicențiu.

Soțul povestește că, în tot acest timp, soția sa avea o relație on-line cu celălalt bărbat, dar că i-a cerut lui Vicențiu să se întoarcă acasă.

“I-am zis că nu pot să mă întorc, până ce ea nu își revine. Vâzând că nu mă duc acasă, a început să mă acuze că o înșel. Văzând că este isterică, de fiecare dată când mergeam acolo, mă filmam. Al doilea ordin de protecție a fost făcut după o filmare în care ea îmi ia telefonul, mi-l aruncă și mă lovește cu palmele. S-a dus la Poliție și a făcut plângere că eu am lovit-o, cu certificat medico-legal pentru o vânătaie mică la mână”, spune Vicențiu.

“De data asta, am înțeles cum funcționează procedura cu ordinele de protecție și am căutat cum mă pot apăra, dar am realizat că nu prea am șanse, dacă vrea să ceară ordin de protecție, nu prea ai ce să faci. Avocatul mi-a sugerat să îmi iau un body-cam și să mă filmez când sunt cu ea. A mai încercat să îmi facă 2-3 ordine de protecție, dar nu a reușit, pentru că aveam înregistrări și nu putea spune că am lovit-o”, povestește Vicențiu.

Bărbatul din Beclean spune că, ulterior, soția sa a început să aibă o relație cu amantul său și că își dorea alt ordin de protecție împotriva lui, pentru a putea sta cu noul său iubit în casa lor.

Soția lui și amantul său au locuit în casa familiei din Beclean, câteva zile, împreună, în perioada în care exista un ordin de protecție împotriva soțului. 

“Relația dintre Alina și amantul ei s-a concretizat de Revelion, cand și-au făcut jurăminte pe pagina lui de Facebook, a primit binecuvântarea tatălui ei, fiind felicitat de prietenii săi. Au sărbătorit apoi, câteva zile, la un hotel de 5 stele din Târgu Mureș, iar copiii au rămas cu socrii”, mai spune Vicențiu, care e în proces de divorț cu soția sa.

“A început să mă provoace, să mă batjocorească, în speranța că poate mi-aș ieși din fire cumva și să mă filmeze, să mă înregistreze, crezând că voi deveni agresiv sau că o ameninț, ea știind, de fapt, ca eu nu recurg la așa ceva… în 12 ani nu am făcut niciodată așa ceva. Nu a reușit, sunt doar povești tot ce spune ea acolo, nu am agresat-o niciodată”, spune Vicențiu, care adaugă că soția sa i-a cerut bani și l-a amenințat că îl va distruge, dacă nu îi dă. Acesta pare să fie și motivul pentru care femeia, împreună cu avocata sa și cu tatăl său, au decis să apară în presă cu acuze la adresa soțului. “Cu asta mă amenința și avocata ei, că merge la televiziuni și mă bagă în pușcărie”, mai spune Vicențiu.

Soția a arătat mai multe fotografii cu vânătăi pe picioare și la ureche, care, spune soțul ei, nu sunt specifice unor lovituri de care este acuzat acesta. “Ea s-a simțit rău într-un magazin și acolo a leșinat. I-au fost aplicate palme de către angajații magazinului, pentru a se trezi, a fost luată de mâini și de picioare și a fost dusă la spital cu o mașină. Totul este înregistrat de camerele de supraveghere, dar magazinul a refuzat să ne pună la dispoziție filmările. A ajuns la urgență, a fost consultată de medici și nu s-au constatat semne de lovituri. Noi ne-am certat în dimineața respectivă, pentru că am refuzat să îi dau 7000 de euro, pe care să îi dea înapoi lui (n.r. – amantului). Atunci m-a amenințat că dacă nu îi dau banii știe cum să facă ordin de protecție, că a învățat-o avocata ei și că o să mă facă să îmi fie rușine să mai ies din casă, mi-a spus că merge la presă. La magazin, i s-a spus, de către avocată să leșine, să facă o scenă de genul acesta în public”, explică soțul femeii.

De asemenea, Poliția nu a constat nicio vânătaie sau lovitură și nici casa răvășită, ordinul pe 5 zile fiind emis doar pe baza declarației ei.

În prezent, există un nou ordin de protecție împotriva lui Vicențiu, iar femeie locuiește, cu cei trei copii, în casa părinților ei. De asemenea, există o sentință judecătorească prin care Vicențiu poate să își vadă copiii și să vorbească cu ei. “Deși există acest ordin, ea nu mă lasă să îi văd și să vorbesc cu ei, deci încalcă ordinul. Este obligatoriu să mă lase, dar nu vrea. Știu că se vor rezolva cumva lucrurile și îi voi vedea, vreau să fac parte din viața lor”, mărturisește Vicențiu.


Comentarii

7 comentarii
 1. Anonim 8 iunie 2021 22:57

  Astea le numești tu dovezi la tot ceea ce ai înșirat…Mâi baiete tu ai probleme grave eu nu ințeleg ce mai cauți tu in libertate,ție ar fi trebuit in primul rând sa ți se facă analize si apoi sa fii direct închis deși se pare că incă iti mai merge treaba cu autoritățile sa fii sigur că la D Zeu niciodată nu e târziu…o sa vinăsi rândul tău stai blând.eu personal aș trece cu mașina peste tine fara nici o remușcare.RUȘINE….SI MAI MARE RUȘINE PT AȘA NUMITELE DOVEZI

  • Anonim 9 iunie 2021 12:00

   Eu dacă as fii in locul tau tu care comentezi , mi as baga un rahat in gura și as sta jos , in primul rând dacă ești așa tare in gura indiferent cine ești ți ai arata identitatea , in al doilea rând ai grija ca , mașina calcă nu fute … înțelegi ce zic ?! Cât despre postare , o femeie cu 3 copiii sa facă țigănia asta pe GRATIS , denota ce fel de femeie e .. așa ca ciocul mic și joc de glezna .

 2. Un tată 9 iunie 2021 20:27

  Cum poate un tată (tatăl Alinei) să fie se acord că fiica lui să se ducă la alt bărbat și să întrețină relații cu ea,atâta timp cât ea e în divorț doar trei luni. Mamă a 3 copii. Dacă tatăl e așa,imaginativă cum e Alina. Și tatăl ei se pare că o manipulează și o manevrează cum vrea el. Îi cam place scandalul la domnu,sau e sărac și nu știe cum să scoată niște bani 😂😂
  Banii vin și pleacă într-un final. Însă copii nu o să își revină psihologic niciodată.

  • ALT TATĂ 9 iunie 2021 22:36

   Părerea mea este că odată ce te afli în divorț ai dreptul să ți petreci timpul cu cine dorești indiferent ca ai 3,5,7copii și mai ales să ceri părerea tatălui(nu prea cred că are importanță dacă e sărac sau bogat).Dar mai grav mi se pare sa ai un copil și sa stai cu mâinile in sân când ai văzut ca nu doar și a inșelat nevasta dar pe deasupra o și bate și uită că i a dăruit 3 copilași ca niște îngeri.CE FEL DE TATĂ ESTE OMUL CARE NU ȘI MUSTRĂ COPILUL???
   Orice ar fi fost între ei este inadmisibil sa ti pui puterea ta de bărbat cu o femeie…ăla nu e bărbat…genul ăsta de bărbați se numesc MUIERI la noi in Ardeal

   • Un tată 10 iunie 2021 9:38

    Sunt de acord să își refacă viața. Dar din articolul acesta,eu am înțeles că ea defapt avea amant dinainte ca el să o înșele (iunie).Și totuși dacă ai fost înșelată,te desparți de bărbat legal, iar apoi îți refaci viața.
    Unde e femeie care e rănită că a fost înșelată?Unde e mama aceea dedicată copiilor?
    Și totuși în Ardeal dacă îți prinzi femeia cu amantul în patul tău,în casa ta , orice bărbat iar fi ucis pe amândoi cu riscul închisorii 😂😂
    Trebuie oprit tot acest bâlci și ca mama să aibe grijă de copii. Ei sunt prioritățile. Iar cu timpul poate să facă ce vrea cu trupul ei.🤪

  • Ilovan Paul Dacian 10 iunie 2021 9:28

   Curva,e curvă pînă moare fraților este o lume de curve și curvari trezițivă ,de toate astea scrie în biblie și femeia a fost și rămîne cea mai periculoasă persoană de pe pămînt nu mai sunt femei precum mamele noastre care erau umile răbdătoare și ” cuminți” acum toate distrug familiile lasă copiii în voia sorții și se f …. în draci pentru că este ultima lume fraților tot ce ne rămîne de făcut este să ne rugăm ori să schimbăm legile astea tîmpite care le permit ” zdrențelor” să- și bată joc de bărbați și copilași care suferă și trag chinul și ajung niște alcolici ,drogați ș.a.m asta este o situație de urgență în care legile de familie care Dumnezeu sfîntul a binecuvîntato să fie exact cum este scris în cartea sfîntă!!!!

 3. Marcel 9 iunie 2021 23:59

  Pe cine vreti sa convingenti? Din moment ce le faceti ceea ce le faceti copiilor vostri, e foarte clar ca amandoi parintii aveti probleme, aveti lucruri de ascuns, nu sunteti complet sinceri, nu sunteti bine intentionati. Niciunul nu e mai bun ca celalalt. Si din tot jocul acesta murdar al amandorura, ia ghici cine sufera iremediabil? Da, copiii care nu se mai vindeca niciodata. Acum chiar ar fi nevoie de protectie gen cea finlandeza, protectie pentru copii de parinti iresponsabili, fara pic de compansiune pentru niste bieti de copilasi nevinovati. Voi ramaneti cu dreptatea si averea, copiii cu sufletele frante.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *