O familie cu cinci copilași, din Herina, are nevoie de ajutor, după ce a rămas fără casă

Acoperișul casei unei familii din Herina s-a surpat peste ei și familia are nevoie de ajutor. Cazul a fost prezentat de Asociația “Alină un Suflet”.
 
Cinci copilași sunt într-o situație critică, îngheață de frig. Aceștia locuiesc într-o casă care momentan este acoperită cu folie.
 
“Cu ajutorul unor frați de credință de la biserică care doresc să le construiască o nouă căsuța, aceasta fiind mult prea șubredă pentru a putea fi reparată, doresc sa se apuce cât de repede de muncă, însă e nevoie să punem mână de la mână. Lucrările vor începe curând, chiar astăzi voiau să sape la Fundație, dar pământul e foarte înghețat, însă în câteva săptămâni constructorul ne spune că o să fie gata de locuit. Însă e mare nevoie de ajutor. Sponsorizare încă nu este, ne dorim să participăm cu toții cu cât putem. Vă rugăm frumos pe toți care puteți să dați o mână de ajutor acestei familii să nu-i lăsați la necaz. Haideți să punem mână de la mâna și să ridicăm o noua căsuța acestei familii greu încercate”, a transmis asociația.
 
 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *