Noul sediu al Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară din orașul Beclean a devenit funcțional. La inaugurare a fost invitat și Marcel Boloș, directorul ADR Nord-Vest

Primarul orașului Beclean dar și directorul Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară, Emil Mănășturean au fost astăzi gazdele unui eveniment important pentru orașul aflat pe malurile Someșului Mare: inaugurarea noului sediu al Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Potrivit primarului Nicolae Moldovan, finalizarea lucrărilor de modernizare la clădirea situată din centrul orașului este importantă pentru bunul mers al activității OCPI.

NICOLAE MOLDOVAN: Edificiul a fost reabilitat din temelii, fiind realizate noi compartimentări, cu birouri mai spațioase fiind construită inclusiv o sală de bibliotecă. Lucrările au mai cuprins montarea de ferestre noi, pardoseală nouă, a fost montată o centrală termică modernă și a fost schimbată integral și instalația electrică. Curtea a fost de asemenea pavată. Investiția a fost realizată de către Oficiul pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară, în colaborare cu Primăria Beclean care a pus la dispoziție toate Autorizațiile si Avizele necesare pentru a reuși reabilitarea la standarde europene a clădirii și a asigura condiții optime de tratare a cetățenilor și totodată a angajaților OCPI

La eveniment a fost prezent Marcel Boloș, director al ADR Nord-Vest, președintele CJ BN, Radu Moldovan, deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan, senatorul Ioan Deneș, subprefecții Ioan Zăgrean și Decsey Atilla, reprezentanții conducerii OCPI de la nivel central precum și consilieri locali ai orașului Beclean și alte oficialități județene și locale. Valoarea investiției este de 1.100.000 lei, aproximativ 230.000 de euro.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *