Liderii liberali din toată țara, la Consiliul Național al PNL. Ce mesaj a transmis Robert Sighiartău (VIDEO)

Conducerea PNL s-a reunit, duminică, în Consilul Naţional, care a avut loc la Palatul Parlamentului şi la care au participat peste 1.000 de persoane.

Principala temă de dezbatere a fost campania electorală pentru alegerile locale care urmează.

“Sper ca în campanie să nu fim unii la muncă şi alţii pe hol. Să ştiţi că visez frumos, şi când mă trezesc dimineaţa ţin minte visele, visele nu sunt doar despre mine, ci despre PNL şi mai ales sunt despre România, ţara pe care o iubim. Să ducem România pe calea cea bună. România fost de multe ori în bătaia vânturilor, România are o şansă la dezvoltare. De multe ori, românii care au plecat în afară ne fac cinste. Li se fac oferte pentru a rămâne în companiile unde fac carieră. Ei au plecat pentru România nu le-a făcut aceleaşi ofertă Pentru că România este captivă baronilor şi baroneţilor PSD. Orice român care vrea să facă o firmă, în orice domeniu.. nu Start Up Nation pentru pomanageala PSD”, a transmis președintele PNL, Ludovic Orban.

“Cu 23% în Parlament şi susţinere a unor grupuri eterogene, cărora le mulţumesc, este foarte greu să guvernezi România Nu ştiu ce se va întâmpla în Parlament, dar nu o să mă las judecat de actuala majoritate. Nu ne temem de ei, indiferent ce se întâmplă, avem un singur lucru de făcut, să răspundem românilor”, a mai spus Orban.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău a prezentat principalele realizări ale PNL din august până în prezent.

“Candidatul nostru la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile. Am dat primul guvern PNL din ultimi 80 de ani A fost cel mai bun an al PNL, de la reinstalarea democraţiei din România. Nu ne vom opri aici, suntem obligaţi să avem un an 2020 la fel de bun, pentru că avem alegeri decizia PNL de a-şi asuma guvernarea, cu oric risc electoral, a fost una majoră, care a făcut diferenţa dintre noi şi ceilalţi actori politici. Parteneriatul cu Klaus Iohannis este viu. PNL trebuie să aibă o viaţă internă vie, în continuare, pentru că aşa se face o politică responsabilă”, a transmis Robert Sighiartău.

Gepostet von PNL Bistrița-Năsăud am Sonntag, 2. Februar 2020


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *