Ionuț Simionca:”Îmi arăt disponibilitatea de a mă pune în folosul comunităţii prin a-i sprijini pe actualii parlamentari”

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simioanca a susținut astăzi prima conferință de presă din 2021, el fiind secondat de vicepreședintele CJ BN, Ciprian Kekskes-Simionca și de consilierul municipal, Ștefania Stere.

Într-un prim context, Ionuț Simionca a precizat că își oferă sprijinul gratuit şi toată experienţa pe care am acumulat-o în aceşti patru ani parlamentarilor aleși: ”Îmi arăt disponibilitatea de a mă pune în folosul comunităţii prin a-i sprijini pe actualii parlamentari. Indiferent de culoarea politică, politicienii trebuie să lupte pentru cetăţeni. S-au terminat alegerile şi trebuie să arătăm unitate, solidaritate, să punem umărul la o administraţie bună şi la o guvernare sănătoasă. Tot ce am învăţat în cei patru ani de Parlament, fiind unul dintre cei mai activi parlamentari şi cel mai harnic din Bistriţa-Năsăud, poate fi pus în folosul comunităţii”.

El a reamintit că la începuturile mandatului său de parlamentar, nu a beneficiat de sprijinul unor colegi cu experienţă şi a investit mult timp în a înţelege mecanismele parlamentare. „Cred că este oportun să lucrăm împreună şi să dăm dovadă că vrem să facem lucruri bune pentru cetăţeni. A fost nevoie de decizii luate rapid şi bine. Demersul meu vine din respect pentru bistriţeni, pentru voturile şi încrederea pe care mi le-au acordat”, a punctat Ionuţ Simionca.

Preşedintele PMP B-N a adăugat că bistriţenii vor ca politicienii să lucreze împreună, fără certuri, pentru a duce proiectele bune mai departe, aşa cum este, de exemplu, Autostrada Nordului.

 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *