Ionut Simionca: ,,Ne dorim să vedem cât mai mulți copii jucând fotbal”

Luna trecută, Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a organizat o cmpanie de selecție pentru juniori pentru echipa de fotbal. Ionuț Simionca a anunțat că în urma selecțiilor, coordonate de team-managerul Paul Șomodean, din cei peste 250 de copii prezenți la acțiunile din județ, 175 au fost selecționați și au început demersurile de legitimare.

,,Ne dorim să vedem cât mai mulți copii jucând fotbal și de aceea îi încurajez pe primarii din mediul rural să înscrie echipele locale de juniori în competiția organizată de FRF – Cupa Satelor – o competiție pentru fotbaliști cu vârsta sub 13 ani.

Echipa câștigătoare va fi susținută de FRF pentru etapa regională, iar apoi campionatul final va avea loc la București. Vreau să menționez că domnul Răzvan Burleanu spunea săptămâna aceasta că doi copilași au ajuns în Naționala României de la ultimul eveniment – Cupa Satelor- care nu erau legitimați la niciun club.
 
Mai mult, echipa câștigătoare a mers într-un cantonament la una dintre echipele de top din Europa. Adică sunt recompense pentru acești copii, au șansa să își vadă visul împlinit.
Plus că, din perspectiva Federației, la sat sunt mai mulți copii care fac sport decât la oraș, și sunt acolo talente nedescoperite!”, a transmis Ionuț Simionca.

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *