Ioan Turc: ,,Primăria Bistrița a dat drumul acțiunii de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie”

Ioan Turc a anunțat că Primăria Bistrița, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a dat drumul acțiunii de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie. 

,,Familiile şi persoanele singure ale căror venituri sunt de până la 1386 lei/membru de familie în cazul familiei sau 2053 lei în cazul persoanei singure pot beneficia (pentru 5 luni de iarnă) de ajutoare pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi şi/sau petrolieri, dar și de un supliment pentru energie (valabil pe un an întreg)”, a transmis Ioan Turc.

Documentele necesare pot fi ridicate și depuse la Palatul Culturii intrarea dinspre Parcul Municipal. Click aici pentru a descărca documentele online.

Program: 

  • Luni-joi între orele 7.00 și 15.00;
  • Vinerea, între orele 7.00 și 13.00.

,,În prima zi, au venit să solicite formulare 220 de persoane, dintr-un total estimat la 6000 de beneficiari pe raza municipiului Bistrița”, a conchis Ioan Turc.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *