Ioan Turc, nemulțumit de ritmul lucrării de pe Lucian Blaga. Ultimatum pentru firma din Oradea

Primarul Bistriței, Ioan Turc, și-a exprimat nemulțumirea de ritmul lent în care avansează lucrările la trecerea de cale ferată de pe strada Lucian Blaga. Turc s-a întâlnit cu patronul firmei care execută lucrările.

“Astăzi am avut o discuție cu patronul orădean al societății care execută intervenția la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga din Bistrița, căruia i-am spus că sunt nemulțumit de ritmul în care se desfășoară lucrările”, a transmis primarul Bistriței, Ioan Turc.

“I-am solicitat ca, până cel târziu joi, la ora 12.00, totul să fie gata, astfel încât să se poată circula pe ambele sensuri.

Prima ordonanțare de plată, în valoare de 1 milion de lei, o voi face către CFR în vederea montării cât mai urgente a sistemului de avertizare acustică și luminoasă.

Ne cerem scuze oamenilor care au avut de așteptat în trafic în această perioadă și îi asigurăm de faptul că, prin contract, vom urmări o mai rapidă execuție a lucrărilor care produc disconfort”, a scris Ioan Turc, într-o postare pe Facebook.


Comentarii

2 comentarii
 1. Doru 27 aprilie 2021 6:45

  Un mare fassss, oricum e pe mana cu directorul ala si acuma e nemultumit ca intarzie comisionul…
  Nu e in stare sa faca nimic

 2. Sergiu 27 aprilie 2021 12:37

  Pe când o trecere la nivel pe strada Romană care să unească cele două bucăti ale străzii aflate de o parte si de alta a căii ferate, asa cum a existat inainte pe vremea comunistilor. Aceasta ar permite ca străzile Eroilor si Artarilor să fie organizate cu sens unic, ceea ce ar duce la îmbunătătirea fluidizării traficului auto pe portiunea dintre strazile Ioan Slavici si Romană.
  Vezi: https://timponline.ro/traficul-de-cosmar-spre-zona-industriala-se-prelungeste-de-ce-nu-sunt-gata-la-timp-lucrarile-la-trecerea-de-nivel/

  2

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *