Ioan Țintean crede că Orban nu va pleca din PNL. Radu Moldovan: “Domnul Orban o să-și anunțe un nou partid”

Fost președinte și deputat PNL, Ioan Țintean a vorbit în cadrul unei conferințe de presă la ALDE BN, el fiind unul din co-fondatorii acestei alianțe despre situația din interiorul PNL.

Țintean a punctat faptul că, desemnarea lui Dacian Cioloș pentru postul de premier, învolburează și mai tare apele în interiorul PNL, asta pentru că, el nu crede în coabitarea celor două grupuri Orban vs Câțu: ”E greu să crezi că cele două grupuri vor putea coabita în pace în interiorul partidului. Dar vă mai spun ceva: PNL nu se va fractura. Poate vor pleca unii și alții, dar de rupt nu se rupe”.

Mai mult, Ioan Țintean crede că Orban nu va pleca din partid asta pentru că: ” va avea răbdare să aștepte, el mai făcând un asemenea exercițiu al răbdării și în urmă cu ceva ani. Are doar 59 de ani”.

Dacă Ioan Țintean este mai moderat, președintele PSD, Radu Moldovan crede altceva sau are alte informații. Astfel, în emisiunea Bistrițeanul Live, Radu Moldovan, a spus că Ludovic Orban își va face un alt partid liberal: ”Domnul Orban o să-și anunțe un nou partid, care va avea în componență între 31 și 40 de parlamentari, care înseamnă grupuri parlamentare și în Senat și în Camera Deputaților”.

Liderul social-democrat a mai punctat că, din partid,  vor pleca și parlamentari din Bistrița-Năsăud, unul dintre ei, Ovidiu Florean fiind cel care îl va urma pe Ludovic Orban, în timp ce deputatul Diana Morar este indecisă.

Alin Cordoș


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *