Incendiu puternic în Poiana Ilvei. O casă a fost mistuită de flăcări (FOTO-VIDEO)

Două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi intervin în localitatea Poiana Ilvei la un incendiu izbucnit la nivelul unei case de locuit.

Din primele informații, incendiul se manifestă în bucătărie. Nu sunt anunțate victime.

Incendiul a fost lichidat in limitele găsite înainte ca flăcările sa se extinda la imobilele învecinate. Flăcările se manifestau violent, și amenințau sa se extindă la vecinătăți. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate șase echipaje de pompieri militari de la subunitățile din Sângeorz -Băi și Năsăud, respectiv un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Măgura Ilvei.

Pompierii militari au evacuat trei butelii din zona de risc pentru evitarea producerii unei deflagratii. De asemenea, 4 bovine și 4 porcine au fost evacuate din adăposturi pentru animale.

Intervenția a durat aproximativ 2 ore, interval în care echipajele de interventie, cu mobilizarea masivă a sătenilor, au limitat propagarea și localizat și lichidat focarele. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 600 mp.

Doi adulți și un minor au suferit atacuri de panică, dar nu s-a impus transportul acesteia la spital.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea focului deschis în spatii închise.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *