În loc de “La mulți ani!” Concluzii, la final de 2020

Anul 2020 a fost diferit pentru noi toți. Obișnuiți cu monotonia plăcută a vieții, cu evenimente, cu seri lungi cu prietenii, cu petreceri și cu excursii, cu evenimente la care să întâlnim oameni dragi, ne-am trezit într-o izolare care părea desprinsă din filmele SF. Mii de oameni au rămas fără job, unele afaceri s-au închis, planuri pline de speranță s-au năruit. Buimăciți de un virus nemilos am fost toți iar frica ne-a cuprins la început. 

Ne-am dezmeticit și ne-am adaptat repede, cu stângăciile și greșelile inerente. Am învățat că, într-o situație de criză, e important să găsești calea de a merge mai departe, să-și folosești toate resursele, să de autodepășești. Pandemia a fost, pentru mulți, cea mai bună motivație pentru a se reinventa, pentru că, forțați de împrejurări, și-au asumat riscuri. Unii și-au schimbat cariera, alții au învățat să folosească uneltele on-line. Unii și-au închis afacerile pentru a-și deschide altele, alții le-au dus la nivelul următor. 

2020 a fost anul în care a luat naștere InfoBistrița.ro, o platformă care a devenit o comunitate într-un timp record. Forțați de pandemie să amânăm deschiderea studioului cu patru luni, am adus un format nou de emisiuni live în media din Bistrița, cu un studio minimalist și cu cea mai bună imagine și sonorizare. Zeci de invitați, din toate domeniile, au fost prezenți în cadrul emisiunilor ACTUAL INFO și INFO POLITIC, unde au răspuns întrebărilor noastre și ale oamenilor, dar au și relatat experiențe de viață. Cu o medie de 100 de știri pe săptămână, site-ul InfoBistrița.ro a ajuns, în doar 10 luni, în top 3 publicații online din Bistrița-Năsăud, cu 7000-10.000 de vizitatori unici pe zi, concurând cu ziare aflate pe piață de peste 10 ani. Într-un timp record, pagina de Facebook InfoBistrița.ro, cu peste 200 de emisiuni live, a depășit 25.000 de like-uri și 40.000 de urmăritori, fiind în top 3 la acest capitol. 

La final de an, le mulțumim celor care ne urmăresc și ne citesc, le mulțumim celor care ne laudă, dar mai ales celor care ne critică, dându-ne motivația de a fi mai buni. Le mulțumim colaboratorilor noștri, celor care au încredere să se promoveze pe InfoBistrița.ro și fără de care n-am exista. Mulțumim Subway, Dorna Medical, Ema Grafix, Credit Plan, Tinu House Art, Psiholog Iosif Pintican, AMG, Kiss FM, Radio Balada, Detailing Auto Bistrița și celorlalți colaboratori.

Nu suntem în măsură să vă dăm sfaturi despre cum să fiți în 2021. Noi vom fi tot aici și vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă în județul Bistrița-Năsăud. La mulți ani, bistrițeni, oriunde ați fi!


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *