Imagini impresionante de la Tor des Geants. Povestea plină de adrenalină, scrisă de Tibi Ușeriu

“Tibi este un gigant Când urmărim evoluția concurenților de la Tor des Geants, îl căutăm cu emoții pe Tibi Useriu. Și când îl găsim, încă în viață și încă în mișcare, ne saltă inima afară din corp, la altitudini comparabile cu cele la care aleargă el. Și scris sub numele lui și alte tot felul de date, scrie “Tășu”. Acesta e mesajul lui, simplu și mereu împreună, cu drag adevărat: Tășu. Atunci ne coboară iar inima în piept și bate tare”, a transmis Tășuleasa Social.
 
Tibi Ușeriu participă în aceste zile la Tor des Geants, una dintre cele mai grele curse de anduranță din lume,  competiție care se desfășoară în Munții Alpi, pe o distanță de 330 de kilometri.
 
“Ne gândim la el și cu siguranță toți cei care ne urmăriți o faceți. Este greu să vedem în imagini, cum arată omul în timpul unei asemenea curse, dar respirăm oarecum ușurați când știm că Tibi nu e singur acolo. Cătălin Sava, voluntar Tășuleasa, un medic dentist din Bistrița, este acolo cu el și se asigură că mânâncă (pizza, preferata lui Tibi) și că este cât se poate de bine. Sunt și camere care îl urmăresc. Prietenii noștri din Canada de la EYESTEELFILM sunt acolo să documenteze acest capitol greu, dar plin de adrenalină din povestea nescrisă a lui Tibi.
Tibi, ca de obicei. Până la capăt!”, a transmis Tășuleasa.
 

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *