FOTO: Deputatul Diana Morar cu daruri la mai multe familii din Lechința, Budești, Romuli, Coșbuc, Salva, Telciu, Joseni, Șieu- Odorhei și Ilva Mare

Deputatul liberal Diana Morar a făcut astăzi o serie de vizite la mai multe familii din comunele Lechința, Budești, Romuli, Coșbuc, Salva, Telciu, Joseni, Odorhei, Ilva Mare.

”Poate mai mult ca oricând, Paștele din acest an este sărbătoarea speranței. Mi-am dorit să împărtășesc toată convingerea mea că #vafibine împreună cu mai multe familii din județul nostru pe care pandemia le-a pus la grea încercare”, explică parlamentarul bistrițean.
Părinții cu mulți copii, oamenii pe care criza sanitară i-a prins în momente dificile, au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricând. Acum, în preajma sărbătorilor pascale, chiar și un iepuraș de ciocolată le poate readuce zâmbetul pe buze celor mici, iar bucuria lor le dă speranță și celor mari. I-am încurajat pe toți să se vaccineze pentru a ne oferi tuturor șansa să revenim la o viață normală. Le-am spus că vom reuși să trecem peste această perioadă dacă vom continua să păstrăm măsurile de siguranță și dacă vom fi solidari.
Vă doresc tuturor un Paște fericit, cu sănătate și bucurie”, a mai spus Diana Morar.


Comentarii

Un comentariu
  1. Țăranu 3 mai 2021 3:18

    Ședințe foto…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *