FOTBAL. Gloria a câștigat amicalul cu Unirea Ungheni, scor 3-1

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat astăzi cu 3-1 într-un meci amical disputat cu Unirea Ungheni, pe stadionul Jean Pădureanu.

După înfrângerea cu 2-0 în prima partidă amicală, cu CFR 2, Gloria a jucat bine în meciul de astăzi, cu o posibilă adversară în Liga a treia, și a câștigat fără să forțeze prea tare. A fost 2-0 la pauză, după golurile lui Joca (singur cu portarul) și Stoianof (șut de la marginea careului), scrie sportulbistritean.ro.

În partea secundă, antrenorul Dănuț Matei a schimbat aproape toată echipa și jocul Gloriei n-a mai fost atât de bun ca în prima parte. Oaspeții au marcat pentru 2-1, dar Meșter a refăcut diferența de două goluri, cu o lovitură de cap, la un corner.

În ce privește noutățile din lot, acestea nu sunt spectaculoase, dar pot fi de ajutor. Joca și B. Pop, sunt doi jucători de 20 de ani veniți de la CFR, Damian e un atacant de 26 de ani de la Corona Brașov iar Ivan și Cheșcheș sunt doi portar în probe, de la Metaloglobus și CFR. În rest, Gloria are același lot tânăr din sezonul trecut, plus veteranii Stoianof, Nalați și Curtuiuș.

Gloria: Mureșan, Meșter, Vărărean, Potra, Milandru, B. Pop, Runcan, Nalați, Sulici, Stoianof, Joca

Au mai intrat: Enescu, Suciu, Curtuiuș, Trifan, P. Pop, Chirlejan, Damian, Andreicuț (LPS), Ivan


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *