Florin Moldovan: “Florin Cîțu va avea o misiune foarte grea”

Consilierul județean Florin Moldovan a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, după Congresul PNL, în urma căruia Florin Cîțu a devenit președintele partidului.
 
“Orice Congres al Partidului Național Liberal aduce după sine bucurie pentru câștigători și puțină supărare în tabără celor învinși. Astăzi câștigător a fost Florin Cîțu, care a reușit să adune susținerea majorității celor prezenți și care alături de noua echipă de conducere va avea o misiune foarte grea în următoarea perioadă”, a transmis Florin Moldovan, consilier județean PNL și președinte TNL Bistrița-Năsăud.
 
“O misiune care are ca prim obiectiv punerea în aplicare a măsurilor de guvernare promise, iar ca obiectiv secundar – stabilirea noilor strategii pe care PNL va trebui să le adopte în viitorul apropiat. Mult succes președintelui astăzi ales și multă putere de muncă tuturor colegilor liberali. Totodată, se cuvine să îi mulțumesc președintelui Ludovic Orban pentru munca neîntreruptă depusă în ultimii 4 ani de zile și pentru faptul că a lăsat un partid matur și mai bine pregătit pentru perioada care ne așteaptă”, a scris Florin Moldovan.

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *