Express Optic Bistrița – Trei magazine cu peste 2800 de modele, garanție necondiționată la ochelari și promoții lunare (FOTO)

La Express Optic, bistrițenii își găsesc, de peste 5 ani, perechile de ochelari preferate, beneficiază de consultații gratuite și primesc promoții de senzație. Povestea Express Optic a început în urmă cu 5 ani și jumătate, când s-a deschis primul magazin din Bistrița, pe pietonalul Liviu Rebreanu, la nr. 11. Cu mii de clienți mulțumiți și cu recenzii excelente, Express Optic a deschis al doilea magazin, tot pe Pietonalul Liviu Rebreanu (vis-a-vis de Vodafone) în anul 2018. Anul 2021 aduce al treilea magazin Express Optic din Bistrița, în blocul Lama, la parter, într-un spațiu generos, care completează gama foarte variată, de peste 2800 de modele de ochelari.

În semn de apreciere, în luna martie, toate doamnele și domnișoarele, la orice comandă de ochelari, beneficiază de o ofertă unică în România: – garanție „FULL CASCO” pentru  ochelari. Garanția full casco este valabilă UN AN! Deci, în luna martie, toate doamnele și domnișoarele care plasează o comandă de ochelari la Express Optic beneficiază pe o perioadă de un an de garanție necondiționată. Practic, orice problemă ar întâmpina cu ochelarii, indiferent dacă vina aparține purtătorului sau nu, chiar dacă sunt complet avariați, va primi o altă pereche de ochelari la aceeași calitate, gratuit!

IMPORTANT! În fiecare lună, Exprees Optic vă oferă promoții speciale, care vor anunțate pe InfoBistrița.ro!

“Avem specialiști foarte bine pregătiți, care participă periodic la instruire de specialitate. Express Optic a oferit, până acum, peste 17000 de consultații gratuite. De la inceput am oferit consultațiile gratuite, chiar dacă pacientul nu dorește să devină clientul nostru. Acest lucru ne-a și diferentiat de celelalte magazine de specialitate, unde consultația e gratuită, dar cu condiția sa iti faci ochelari la ei, altfel, se plăteste. Am dorit să încurajăm controalele de rutină, pentru a preveni apariția simptomelor, pentru că e mai ușor să previi decât să combați! Mai mult decât atât, dacă în cadrul consultației nu ești convins că vrei să îți lași viitorul vederii tale în baza priceperii noastre, nu vrem să o faci constrâns de plata consultației”, spune Mihai Jucan, managerul Express Optic.

 

Notorietatea brandului Express Optic a crescut într-un mod natural, bazându-se pe recenziile și recomandările clienților săi! Tocmai de aceea, Express Optic îi recompensează pe toți cei fac comandă de ochelari cu un card de fidelitate. Cardul de fidelitate funcționează foarte simplu: la fiecare achiziție reducerile cresc!

La prima achiziție beneficiezi de 3%, la cea de a doua 6%, la a treia 9%, la cea de a 4-a  primești 12% iar la cea de a 5-a 15%. Partea interesantă e că acest card este transmisibil, adică nu trebuie să aștepti până îți vei cumpăra 5 perechi de ochelari pentru a beneficia de reducerea maximă, fiind suficient să le recomanzi cunoștintelor tale să vină și să își facă ochelari în baza cardului tău, iar pragul de reduceri crește automat! Deci, dacă vei trimite în magazin 3 persoane să își facă ochelari, vei ajunge automat la pragul de 15%. Persoanele care continuă să vină din partea ta, pentru ochelari, la Express Optic, vor beneficia de reducerea de 15%. “Mulți dintre clienții noștri au folosit acest card drept oportunitate de a oferi un cadou cuiva drag, purtător de ochelari! Aaa, și nu e nevoie ca cei recomandați să vină în magazinele noastre cu cardul! Este suficient să spună din partea cui vine și gata, reducerea se aplica automat”, a explicat Mihai Jucan, managerul Express Optic.

 

Dacă nu ai găsit deja suficient motive să apelezi la Express Optic, află că cele trei magazine adună o colecție de peste 2800 de modele de ochelari, potrivite pentru toate gusturile. branduri precum Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani Exchange, Police, Ray-Ban, vogue, Guess, Marciano, Versace, Dolce&Gabbana, Ana Hickmann, Hickman, Furla, Sferoflex, Aboriginal, Polaroid, Reserve, Kwiat Exclusiv, Sunfire și altele, toate își găsesc locul la Express Optic. De remarcat este faptul că, în fiecare din cele trei magazine, se găsesc rame diferite de ochelari.

Clienții care aleg să își protejeze ochii cu lentilele premium recomandate de către specialiștii de la Express Optic beneficiază GRATUIT, TIMP DE  UN AN, de un kit de curățare a lentilelor! Kit-ul este compus din spray de curățare (cu rol și de dezaburire) și laveta din microfibră! “Vrem să ne asigurăm că, cel puțin un an de zile, purtătorul de ochelari are tot ce îi trebuie pentru a-și păstra lentilele în siguranță, departe de zgârieturi. Practic, timp de un an de zile INSISTĂM să nu se facă economie la curățarea lentilelor! Revino în magazin și solicită, oricât de des e nevoie, alt kit de curățare al lentilelor, gratuit”, spune managerul Express Optic, Mihai Jucan.

 

Service-ul este asigurat GRATUIT pentru toți clienții pe o perioadă nelimitată de timp.

Consultația gratuită și viitoarea ta pereche de ochelari te așteaptă în următoarele locații:

                        – Pietonal Liviu Rebreanu nr 11; telefon 0726 179 915

                        – Pietonal Liviu rebreanu nr 28, telefon 0726 182 999

                        – Str. Florilor nr 1, parter bloc LAMA, telefon 0729 086 439

email [email protected]

Express Optic te ține la curent cu noile modele și pe pagina de Facebook, care poate fi accesată aici.


Comentarii

3 comentarii
 1. Runcan Andrei 1 martie 2021 13:39

  Cei mai buni!

 2. Luminita-Ramona Homei 3 martie 2021 19:24

  Buná seara as dori si eu o programare pentru sotul meu.multumesc…

  • Augustin Danci 3 martie 2021 21:37

   Bună, sunați vă rog la numărul afișat în articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *