Explozie de gaz în Bistrița, pe strada Calea Clujului. Un bărbat a suferit arsuri (VIDEO)

O explozie la o gaură de vizitare a Stației de Gaz din municipiul Bistrița a avut loc pe strada Calea Clujului.

Din primele informații, o persoană are nevoie de îngrijiri medicale. Victima de sex masculin este conștientă, însă prezintă arsuri. Este evaluata de un echipaj de la ambulanță.

La locul evenimentului au fost direcționate doua echipaje de pompieri de la Detașamentul Bistrița pentru asigurarea masurilor specifice.

UPDATE: Victima în vârstă de aproximativ 46 de ani a fost preluată de echipaj de la SAJ BN, stabilizată și predată unui alt echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud. Prezintă arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare.

Pompierii militari asigura zona pentru asigurarea masurilor de apărare împotriva incendiilor și evitarea producerii unei alte deflagrații.

Incidentul a avut loc într-o gura de vizitare a unui canal de alimentare cu apa, situat în afară spațiului ce aparține stației de gaz.

UPDATE 2: Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au intervenit astăzi ca urmare a unui apel 112, prin care era sesizat faptul că, în municipiul Bistrița, o persoană a fost ranită în urma unei explozii.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din Bistrița care, în calitate de angajat al unei societăți de furnizare de apă, ar fi efectuat verificări într-un cămin de vizitare, moment în care s-ar fi produs o explozie. Bărbatul a fost rănit și transportat la spital.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă.

 


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *