Exemple de bune practici! Doi tineri bistrițeni au fost invitați de Stelian Dolha la Ședința Colegiului Prefectural

Prefectul Stelian Dolha i-a invitat în ședința din iulie a Colegiului Prefectural pe doi tineri bistrițeni, Alexandru Grecu și Sebastian Hărănguș. Ei sunt considerați exemple de bune practici prin prisma rezultatelor deosebite obținute.

 Alexandru Grecu

Este student în Olanda la Conservatorul din Amsterdam. Și-a început studiul la 7 ani și l-a avut profesor pe Valentin Pop de la Liceul de MuzicăTudor Jarda”. Acesta a ajuns să studieze chitară clasică la Amsterdam, fiind pregătit de francezul Gabriel Bianco. 

Am conştientizat că asta voi face toată viaţa. Sunt mulţi copii talentaţi şi merituoşi,  care merită să fie aici, dar care nu au sprijinul financiar al familiei. Multe talente se pierd. Am ales Olanda pentru că oamenii sunt mai deschişi, dezinvolţi. Un an în străinătate m-a ajutat foarte mult, m-am maturizat”, a spus Alexandru Grecu.

Sebastian Hărănguş

Deși a fost șef de promoție al Universităţii Politehnice din Bucureşti și-a păstrat modestia. La festivitatea de absolvire s-a aşezat în ultimele rânduri, dar a fost adus în față de Dumitru Prunariu. Acesta și va continua studiile  în România, la ROMATSA.

,,Nu mă aşteptam ca realizarea mea să însemne atât demult pentru oraş, pentru oamenii din jur. Nu ştiu dacă alţi bistriţeni au fost şefi de promoţie la o universitate din ţară. Sunt onorat pentru invitaţie. Niciodată nu m-am gândit la asta, nu am muncit să fiu şef de promoţie, eu am muncit cu mentalitatea să fac lucrurile cât de bine pot. Cu multă şansă şi noroc, cât de bine a fost cel mai bine dintre toţi. Am intrat în facultate puţin orb şi am început să descopăr domeniul de aviaţie pe parcurs şi istoria bogată a României în aviaţie. Am muncit patru ani, timpul a trecut pe nesimţite.”, a declarat Sebastian Hărănguş.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *