Ea e noua șefă a Direcției Județene de Tineret și Sport. Florian Constantin s-a pensionat

Annamaria Antal a primit acum câteva zile decizia de numire în funcția de director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Bistrița-Năsăud, în urma pensionării lui Florian Constantin.

Conform sportulbistritean.ro, deocamdată va ocupa acest post doar interimar, dar are toate șansele să fie instalată definitiv, pe linie de partid, soțul său fiind consilier județean din partea UDMR, partid care împarte funcțiile din subordinea MTS.

Annamaria Antal are 39 de ani și e angajată a direcției de mai bine de 8 ani. A fost director adjunct și a mai susținut interimatul în 2016, când Constantin (director din 1990, preluând ștafeta de la vechiul CJEFS, de la Constantin Sănduță) a fost detașat temporar la București.

Noua șefă a sportului bistrițean a absolvit Colegiul Andrei Mureșanu unde l-a avut profesor pe cel care avea să-i devină soț, Antal Attila, iar apoi Facultatea de Educație Fizică și Sport, cu specializarea gimnastică ritmică.

Este instructor de dans și are o școală privată, Melinda Dance School. 


Comentarii

Un comentariu
  1. Vasile 29 aprilie 2021 8:14

    Stie cineva cu ce se ocupă această Direcție , cu atâția directori (plin, adjunct, eventual șefi de serviciu, etc.)? Înafară de rolul de a oferi sinecuri clientelei de partid, nu-i văd, ca și zisei Direcții agricole, niciun rost.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *