Dragoș Vlad, fiul fostului primar din Prundu Bârgăului, numit președinte al Autorității pentru Digitalizare

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit, luni, pe Dragoș-Cristian Vlad, fiul fostului primar din Prundu Bârgăului, Ilie Vlad, în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității pentru Digitalizarea României.

Dragoș-Cristian Vlad, un apropiat al grupării Ghiță-Rovana Plumb, numit de premierul Ciucă la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental.

G4Media a scris, pe 31 decembrie, că gruparea Sebastian Ghiță – Rovana Plumb vrea să îl impună în PSD pe Dragoș Cristian Vlad la șefia instituției care va gestiona proiectul de 550 milioane euro pentru cloud-ul guvernamental.

Dragoș Cristian Vlad a fost directorul direcției de IT din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. El a gestionat sistemul MySMIS, aplicația electronică ce înglobează toate informațiile legate de proiectele finanțate cu fonduri europene.

El a lucrat împreună cu Rovana Plumb în mandatele acesteia de ministru atât la Ministerul Fondurilor Europene, cât și la Ministerul Mediului.

Dragoș Cristian Vlad este considerat un apropiat al grupării Sebastian Ghiță – Rovana Plumb. În 2017, când era un simplu funcționar în Ministerul Fondurilor Europene, el a fost numit de guvernul PSD în Consiliul de Administrație al Telekom Romania.


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *