Două noi centre de vaccinare se deschid în județ. Profesorii vor fi vaccinați la Bistrița

Două noi centre de vaccinare vor fi deschise în Bistrița-Năsăud începând cu data de 8 februarie, unul la Bistrița, pentru profesori și altul la Beclean.

Centrul nou de vaccinare de la Bistrița va fi doar pentru vaccinarea profesorilor din județul Bistrița-Năsăud va funcționa la Centrul SVSU, aparținând de Primăria Bistrița.

,,Din data de 8 februarie, va intra și al doilea vaccin în România, Moderna. Va ajunge și în județul Bistrița-Năsăud. Din acea dată deschidem două centre noi, unul la Beclean și unul la Bistrița. Pentru centrul de la Beclean se vor putea înscrie din data de opt, iar la Bistrița, centrul va funcționa la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) care aparține de Primăria Bistrița. La acest centru din Bistrița, din data de 8 februarie, se vor putea vaccina doar profesorii. La Beclean, unde în prima fază vom intra cu un flux de vaccinare, apoi cu două, acolo se vor putea înscrie și vaccina cei care se încadrează în etapa a doua și pe urmă cei din etapa a treia. O să le avem diferențiate pentru că intrăm pe al doilea vaccin, pe Moderna”, a declarat Stelian Dolha.


Comentarii

Un comentariu
  1. Gabriela Mates 26 ianuarie 2021 12:33

    Ce faceți cu profesorii care s-au inscris deja si le vine rândul abia dupa jumătatea lunii martie??? Adica cei din urma vor fi cei dintâi??? Cei care nu s-au grabit vor fi vaccinați primii,în februarie?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *