Doi bărbați din Năsăud, ambii în stare de ebrietate, vizați într-un dosar penal de conducere sub influența băuturilor alcoolice

La data de 4 octombrie a.c., polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale. Un bărbat din Coșbuc a sesizat faptul că oglinda retrovizoare a autoturismului său, care era parcat pe o stradă din Năsăud, a fost acroșat de un alt autoturism.

Polițiștii au depistat autoturismul în cauză, iar la volan au identificat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Năsăud, aflat sub influența alcoolului. Rezultatul testării cu etilotestul a fost 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii năsăudeni au stabilit faptul că în momentul producerii accidentului autoturismul ar fi fost condus de un alt bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Năsăud, aflat și el sub influența alcoolului. În cazul lui, rezultatul în momentul testării cu aparatul etilotetst a fost 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Poliției orașului Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *