Direcția de Taxe și Impozite din Bistrița are un sediu nou (FOTO)

Direcția de Taxe și Impozite din municipiul Bistrița are un nou sediu. Acesta este situat într-o clădire cumpărată și renovată de Primăria Bistrița, unde în trecut a funcționat o bancă comercială, pe strada Alexandru Odobescu.

“Primăria Municipiului Bistrița încearcă permanent să-și îmbunătățească serviciile către cetățenii Bistriței. După clădirea nouă a Primăriei de pe str. Gheorghe Șincai a venit rândul Direcției de Taxe și Impozite să fie mutată într-un spațiu mult mai bun și adecvat activităților sale.
Pe de altă parte, acest nou sediu este binevenit și pentru cetățenii Bistriței care vor fi tratați mai bine și mai eficient de funcționarii Primăriei Bistrița. De luni, 3 februarie 2020, acest nou sediu, de pe str. Alexandru Odobescu vă așteaptă!”, a anunțat viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae.

În vechiul spațiu de la Direcția de Taxe și Impozite, se va muta Palatul Copiilor Bistrița, care până acum a funcționat la Școala Generală Nr. 4, care în prezent trece prin ample lucrări de modernizare și reabilitare pe fonduri europene.


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *